2777
2789

یمدته روانی شده 

به هرچی میپوشم گیر میده

این بلنده زیاد 

این کوتاه

اون تیره

این روشنه

بخدا دیوونم کرده میگم بریم خرید باهم انقد رو مخ من نرو چون سرکاری اکثر وقتا نمیاد باهام..

خسته شدم بخدا

امشب ساحلی زنداداشمو قرض گرفتم رید تو اعصابم

بعد مجلس افطاری مامانش اینا تو ماشین تاخود خونه زر زر می‌کرد...

این چیه پوشیدی رنگش جلفه و فلانه و..

اینم بگم من محجبم و حتی ساحلی رو هم با چادر پوشیدم

کثافتتتتت رو مخ

نمیدونم چیکارش کنم هرچی میگذره گند تر میشه اخلاقش

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید

ساحلیم رنگش نارنجی آتشی با سیاه قاطی بود میگفت جلف بوده رنگش یه چیز مثل آدم میپوشیدی😶

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین گیرش کجاساینا بهونشه

چبدونم بخدا بوقت خوب بودنش فرشته زمینه بوقت بد عنقی شمر زمانه

بیشتر ببینید

وااای بعضی مردا خیلی غیرقابل تحملن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...