2777
2789
عنوان

بچه ها مهمون دارم چی درست کنم برنجی کلاس داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 116 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوشنبه ۴۰ نفر مهمون دارم لطفا راهنماژی کنید چی بزارم سر سفره که کم نباشه

خدا قوت 😰

فقط یک نوع غذا درست کن  سالاد هم کم درست کن به نظرم تو فامیل ما که اصلا سالاد طرفدار نداره خیلی اضافه میاد

سوپ هم همینطور بازم خیلیا نمی‌خورن 

خلاصه خودتو خسته نکن چون همون پذیرایی خیلی انرژی میخواد

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امممم چه خوش من عاشق مهمونی های زیادم قرمه سبزی بزار و کنارش زرشک پلو میتونی ی کشک بادمجان هم بزاری ...

ممنونم،،میشه بگید چند تیکه مرغ بزارم منظورم اینه مثلا ۵ تا مرغ درست کنم همون اندازه ۴۰ نفر هم خورشت بزارم یا مثلا ۲۰ نفر مرغ ۲۰ مفر خورشت

ممنونم،،میشه بگید چند تیکه مرغ بزارم منظورم اینه مثلا ۵ تا مرغ درست کنم همون اندازه ۴۰ نفر هم خورشت ...

بستگی داره مرغ رو چند تکه کنی اگ رون رو نصف میکنی که ۶ تا مرغ اگ نه بیشتر 

خورشت هم ب اندازه ۲۵ ۳۰ نفر بزار 

کلی هم اضافه میاد 

یک سال هست نیومدن خونه ما یه نوع احساس میکنم خ‌وششون نمیاد

خوششون نیاد با این تعداد انصاف نیست خب اگه ۱۲ نفر بودن باز یه چیزی 

داری یه هیئت و شام میدیا😅 

بعد دو سه نوع هم غذا درست کنی باز از همه اش میخورن غذا شاید کم بیاد خودتم خسته میشی 

بازم خودت میدونی

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را