2777
2789
عنوان

به خاطر بچه ها با همسایه بحثمون شدعذاب وجدان دارم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2421 بازدید | 134 پست
به نظرم برو بگو بعدم نزار دختر با اینا رفت وامد کنهبزار دادو هوار راه بندازه پدرو مادرشین جمع و جورش ...

آره باید همین کار رو بکنم

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

عزیزم چرا یک زن غریبه باید از نبودن دختر شما عصبی بشه ودادو هوار راه بندازه لطفاً بیشتر دقت کنید،واز ...

داد و هوار میکرد چون عصبانی بود،میگفت من عروس دارم چهارتا بچه بزرگ کردم اونوقت توازتربیت من ایراد میگیری 

چون سنش زیاد بود بهش برخورده بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🤩😘😘😘😘خدا نکنه عزیزم مواظب گل دخترت باش چن سال دیگه سن بلوغشه از الان خیلییییی مواظب خودش و دوست ...

باید همین کار رو بکنم خیلی کوچیکه 

من به دخترم گفتم باهاش نگرده،دادوهوار راه انداخته،میگفتم دخترت چی گفته می‌گفت بهتون میزنی

تو بهش میگفتی

میخواد به فکر باشه میخوادم نباشه

با دخترت صمیمی تر رفتار کن و خشونت اصلا به کار نبر 

فقط نگو که نباید با این دختر بگردی 

براش دلیل بیار که قانع بشه

چون ممکنه یواشکی باهم یه غلطایی کنن

خیلی مواظب باش 

تو بهش میگفتیمیخواد به فکر باشه میخوادم نباشهبا دخترت صمیمی تر رفتار کن و خشونت اصلا به کار نبر فقط ...

راست میگی،،همه چی یه دفعه ای شد ترسیدم ولی سعی میکنم باهاش حرف بزنم 

من بادخترهام خیلی صمیمی هستم واسه همینه که بدون ترس هرچی که تو دلشونه میگن 

اصلا براش نخر تو این زمونه گوشی دست بچه دادن اشتباههفقط محدودش نکن زیاد و باهاش رفتار خشن نداشته باش

نه اصلا قصدخریدگوشی ندارم،گوشی خودم پرازبازیه وقتی حوصله اش سرمیره باگوشی خودم بازی می‌کنه 

کلا برای بچه هام هیچ محدودیتی نزاشتم ،،آزاد هستن ولی همیشه چشمم بهشون هست که ازآزادیشون سواستفاده نکنن ودرکل آدم خشنی نیستم ونه فقط با بچه ها حتی با کسایی که رفتارناپسند دارن هم سعی میکنم آروم ومنطقی برخوردکنم

چرا میزاری بره تو کوچه!!!

نه به خدا کوچه نمیره،،دم مغازه پیش خودم بازی میکنن ،فقط گاهی جلو پله مغازه میشینه وبا دوستاش حرف میزنه ،ماخونمون تو کوچه نیست اگه بیرون بخوادبازی کنه خدای نکرده ماشین بهش میزنه واسه همین اجازه میدم دوستاش بیان داخل مغازه بازی کنن

نه به خدا کوچه نمیره،،دم مغازه پیش خودم بازی میکنن ،فقط گاهی جلو پله مغازه میشینه وبا دوستاش حرف میز ...

عزیزم کلا رفت و امد با همسایه اخرش اعصاب خوردی پارک ببرش و خودت سرگرمش کن من خودم همستیه های خوبیردارم ولی اجازه نمیدم بچم با بچه هاشون بازی کنه!چون دردسرع

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

دوست داری بازی کردن با این بچه رو ادامه بده ؟

بچه 7ساله رو اینقدر چیزای غیر مناسب یادش داده 

دختر من 11سالشه هنوز اینارو نمیدونه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
عزیزم کلا رفت و امد با همسایه اخرش اعصاب خوردی پارک ببرش و خودت سرگرمش کن من خودم همستیه های خوبیردا ...

منم دیگه اجازه نمیدم،به دردسرش نمی ارزه 

هر جمعه پارک میبرم ومیخوام فردا ژیمناستیک ثبت‌نام کنم ،دیگه اینجوری زیاد هوای دوستاش رونمیکنه 

دوست داری بازی کردن با این بچه رو ادامه بده ؟بچه 7ساله رو اینقدر چیزای غیر مناسب یادش داده دختر من 1 ...

دختربزرگم می‌گفت من تازه امسال این چیزارو فهمیدم تعجب کرده بود که بچه۹ ساله این چیزا رومیدونه

قبل ازینکه بیشتر ازینا چشم و گوش دخترت باز بشه باهاش صحبت کن آگاهی کن الان چون کنجکاثتر ده نسبت به مسائل جنسی ممکنه اطلاعات غلط از دوستاش بگیره 

کارتون درست بود اجاره ندادی با اون دختر بازی کنه

منم دیگه اجازه نمیدم،به دردسرش نمی ارزه هر جمعه پارک میبرم ومیخوام فردا ژیمناستیک ثبت‌نام کنم ،دیگه ...

انشالله عزیزم 😍با داداشش بازی نمیکنه؟

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید