2777
2789
خخخ نه روحم

توانایی پرواز روح داری؟ چرا با فرازمینی ها و موجودات بعد پنجم ارتباط نمی گیری؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

حس خیلی خوبیه مخصوصا که عشق و دوست داشتن بچها واقعی و صادقانه اس 😍😇🫠🥺

دقیقا 

محبتی که بهت میکنن انگار سال ها پیششون بودی وابستت شدن 🫠🤌

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

توانایی پرواز روح داری؟ چرا با فرازمینی ها و موجودات بعد پنجم ارتباط نمی گیری؟

شوخی کردم بابا خخخ

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

آینده منم بگو لطفااا

عزیزم دعانویس نیستم که 😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

میتونم آینده روببینم ذهن بخونم حتی ذهن افرادوکنترل کنم وبه انجام کاری هدایتشون کنم و۰۰۰

جدا میتونی یانه این کارو؟ 

یکم توضیح بده

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

خاله شادونه رو خوب اومدی😂جالب اینکه آدم به شدت کم حوصله ای هم هستمولی تو این مورد بچها زود باهام اح ...

😂😂ولی خیلی باحاله،خونه فامیل همسرم مهمون بودم هر چی بچه تو جمع بود اومدن پیش من که بیا منچ بازی کنیم یکیشون مهره من رو زد انداخت بیرون اون یکی باهاش دعوا کرد که چرا مهره خاله رو زدی تعصب دارن روم در این حد😂 حالا من دو بار دیدمش کلا 

این فوق العاده ترین چیزیه ک یه ادم بتونه داشته باشههمسر منم همینه بایک نگاه طرف میشناسه

کافیه چشم تو چشم بشم 

متوجه میشم چه نیتی داره چه اخلاقی داره و.... 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

با هواپیما حال نمیده با بال😂

با این اوضاع مملکت تنها راهی که میتونم بهت پیشنهاد کنم دث کیلو بال بخر سیزده بدر بزن بر بدن تا ببینیم خدا چی میخواد 😂😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من یه جا خوندم این برمی‌گرده به انرژی زنانه و حالت مادرانگی قوی

چه جالب

اتفاقا خیلیا میگن از اون دسته مادرای خیلی خوب میشی در آینده و خوش بحال بچهات

خودمم نسبت به مراقبت و پرورش دادنِ موجودات زنده خیلی حس خوبی میگیرم 

کهن الگوی دیمیتر دارم فک کنم