2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد عنکبوتی ؟

خخخ نه روحم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

میتونم خیلی راحت شخصیت و تروما های ادم ها رو تو همون دیدار اول تشخیص بدم

چوری

میتونی ب منم یادبدی

من متاسفانع همه روخوب میبینم

ولی بعد چندماه گندش درمیاد میبینم عه این ادم اصلااونی ک فکرمیکردم نبود

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
نیروی عجیب نیست شاید جزو مهارت باشهمهارت ارتباطی بچه های کوچولو خیلی زود و راحت جذبم میشنحتی بچه ای ...

عه یکی مثل خودم رو پیدا کردم منم انگار خاله شادونم هر جا میرم بچه ها دورم جمع میشن 😂 بچه غریبه داره گریه می‌کنه من رو میبینه می‌خنده 😍😂😂

در ثانیه میتونم از ی نفر که خیلی دوسش دارم متنفر بشم و کلا تموم شه برام 

و از حرکات آدما شخصیتشونو بدون صحبت کاملا میفهمم و ضعف هاشونو 

شنوایی قوی دارم حتی وقتی خوابم هم کاملا می‌شنوم 

من شب که میشه میتونم پرواز کنمچه نیرویی داریم ما آخه😒

😂😂😂😂😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
مگه میشههه وای خیلی خوبه فکر کن سر کلاسا بخوابی کلایعنی اینجوریه که هیچی نمیشنوی واقعا

خیلی محو و کم میشنوم

دقیقا مثل خوابه

یکم سنگین بشه خوابت یکم هم توهم میزنی حالت خواب دیدن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
من بعد اینکه کتاب های روانشناختی و ویدیوهارو دیدم یاد گرفتم زبان بدن رو خوندم کاملا میتونم بفهمم ، خ ...

معرفی می‌کنی چی خوندی و چه ویدیو های دیدی 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره