2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمانگری بیماری های جسمی؟؟چطور میتونید

درد عضلاتم کوفته گی بدونم درد مثلا سوزش میتونم کنم یا از بین ببرم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

میتونم خیلی راحت شخصیت و تروما های ادم ها رو تو همون دیدار اول تشخیص بدم

من بعد اینکه کتاب های روانشناختی و ویدیوهارو دیدم یاد گرفتم 

زبان بدن رو خوندم 

کاملا میتونم بفهمم ، خودمم یه سری تروماها دارم که اگه یکیو ببینم کاملا میفهمم که شبیه منه و مشکلاتش چیه 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

کاملا جدیفقط لازمه یه جا خیره شم

یا خدا 

خیلی سخته 😨

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

انتخاب و رفت آمد با انسان های ذات خراب و مریض

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید