2777
2789

هنوز دردش روی قلبم سنگینی میکنه.

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عشقم یکطرفه بود 

کلا همیشه حس میکردم هیچ پسری تو دنیا نیس با من اشنا شه اما بهم علاقمند نشه و همیشه ام اینجوری بود و من برای اولین بار این اتفاق برام افتاد 

نمیدونم چرا نخواس منو خب اینجور مواقع ادم اعتماد به نفسش پایین میاد طبیعتاً ولی خب چاره ای نیس باید ادامه داد سعی میکنم زندگی کنم

یک سال و نیمه نیستش، اون موقع ها اون همه چیم بود وقتی ترکم کرد هیچی احساس نمیکردم انگاری شوکه شده بودم، قبل جدایی هم رابطمون اینطوری نبود که خوش و خرم باشه اون همیشه با اداهاش نشون میداد ی آدم سمیه و معلوم بود جدا میشیم.. من یک هفته تموم تو اتاقم دراز میکشیدم و گریه و قرص و خواب 

دیگه دوسش ندارم.. من واقعا خیلی دوسش داشتم و اون چطور تونست منو اونقدر اذیت کنه؟ فقط بعضی شب ها دلم براش تنگ میشه.. بعد اون نه به کسی علاقمند شدم نه رفتم تو رابطه و دیگه نتونستم اعتماد کنم..

-او در من ریشه ای هزار ساله دارد،کسی که برای همیشه رفته است.. 
اینکه اولش خوششون بیاد بعدش نه بدتره😢😞

اتفاقا واسه من همینجوری بود یعنی خودش باعث شد دوسش داشته باشم و به هر بهانه ای پیام میداد و‌ یهو سرد شد 

ادم اینجور مواقع همش میگه مگه چکار کردم چه اشتباهی کردم اما خب یکی میگف یه پسر اگه واقعا بخوادت فحششم بدی بازم ول نمیکنه 

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره عزیزم🌱

۹ سال؟! بدون کات تو اون نه سال؟ چه طولانی خیلی سخته زمان بیشتر لازم داری ولی خوب میشی عزیزم اون رفت؟

دعوا داشتیم تو۹ سال ولی زود اشتی میکردیم  اول اون کات کرد بعد اومد بعد من کات کردم دعوامون شد یه ادم عوضی  بود ۹سال عمرمو دادم بخاطرش از همه چیز گذشتم اخرش اقا معتاد بودنشو از من مخفی میکرد که تابلو شد گفت منو باید اینجوری قبول کنی .نموم کردیم من بخاطر خودم گریه میکنم بهترین روز عمرم رفته

دعوا داشتیم تو۹ سال ولی زود اشتی میکردیم اول اون کات کرد بعد اومد بعد من کات کردم دعوامون شد یه ادم ...

چند سالته؟ فدای سرت اینسری با چشم بازتر انتخاب میکنی عوضش با تجربه شدی

چند سالته؟ فدای سرت اینسری با چشم بازتر انتخاب میکنی عوضش با تجربه شدی

۳۳سال .ادم دیگه شدم به کسی اعتماد ندارم باورت میشه که دیگه نمیخوام حتی صداشو بشنوم ولی هروز خوابشو میبینم فقط گریه میکنم بهم خیلی ظلم کرد هم مادرش هم خودش میدونست پسرش معتادشده چرازم مخفی کرد میدونست من همه حس و وجودمو گذاشتم  روحمو کشته