2777
2789
عنوان

کمک چیکار کنم به نظرتون

77 بازدید | 9 پست

من وام خانگی گذاشته بودم با پول یارانه الان این ماه نوبت منه شوهرم گیر داده با اون پول بریم مشهد ....خودمم خیلی دلم میخواد برم ولی چون شوهرم هیچ وقت پول بهم نمیده دلم نمیاد بدم برم مشهد نمیخوام دستم خالی باشه حالا شوهرمم ول کن نیس به نظرتون چیکارکنم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من بودم میرفتم. پول زیارت برمی‌گرده

پس برم😍 امشب گفتم نمیام خودم پول لازمم توهم که پول نمیدی ولی بعدش دلم یه جوری شد ناراحت شدم گریم گرفته بود گفتم خدا بدش میاد 

موندم تو فکر میخواستم برا خودم بردارم ولی میگم مشهد هم نرم فردا پس فردا با یه بهانه دیگه از دستم در ...

برو مشهد

چندتا تیر به هدف می خوره

اول این پول نمیزاره دستت بمونه، ازت میگیره، حداقل مسافرت رفتی

دوم، رفتی دیدن آقایی که هم دعاهای دنیاییت مستجاب می کنه، هم در قیامت در سه جا دستت میگیره

سوم حداقل یه مسافرت رفتی و حال و هوات عوض شده

بعید میدونم شوهرت حرکتی نزنه و بزاره این پول دست خودت بمونه

برو مشهدچندتا تیر به هدف می خورهاول این پول نمیزاره دستت بمونه، ازت میگیره، حداقل مسافرت رفتیدوم، رف ...

آره اولش سفت وسخت گفتم نمی رم ولی بعدش اشکم دراومد ناراحت شدم که خدا بعدش بگیره تازه به قول شما هنوز پول دستم نیومده وگرنه هزار جور دعوا درست میکنه مجبور میشم بدم بهش خیلی ممنون ازتون پس انشالله میدیم وهمتونم دعا میکنم بازم دودل مونده بودم شماها هم گفتین برو دیگه دلم قرص شد