2777
2789
عنوان

تروخدا یه لحظه بیاین

140 بازدید | 17 پست

بچها از جمعه ساعت ۱۱:۳۰ صبح دیگه جواب پیام منو نداده 

به نظرتون خودم بهش پیام بدم یا بشینم منتظر باشم

سابقه نداشته یهویی بیخبرم بذاره 

تاپیک قبلیمم مربوط به همین مسئله‌س 

نه ولش کن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم طاقت نمیاره چیکار کنم آخه

ای بابا پسر چیه انقدر دلشوره بگیری.. ولش کن لابد سرش جایی گرمه... رلبطتون باهم خوبه.. دعوایی نکردین؟؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
ای بابا پسر چیه انقدر دلشوره بگیری.. ولش کن لابد سرش جایی گرمه... رلبطتون باهم خوبه.. دعوایی نکردین؟ ...

آره خوبه مشکلی نداشتیم تا الان 

هیچ دعوایی هم نکردیم از جمعه ساعت یازده و نیم صبح دیگه جواب منو نداده 

هیچ پیامی هم نداده 

آره خوبه مشکلی نداشتیم تا الان هیچ دعوایی هم نکردیم از جمعه ساعت یازده و نیم صبح دیگه جواب منو نداده ...

خب ی زنگی بزن. عیبی نداره ک 

بیشتر ببینید
بهش پیام بدم امشب؟ وای دارم رد میدم بخدا بنویسم سلام خوبی؟

نه عزیزه من نه

خودتو کوچیک نکن 

شاید اصلا میخواد کات کنه

پسرا همینن 

الان چندروز بعد سر و کلش پیدا میشه میگه به مشکل برخوردم نمیخوام تو اذیت بشی پس جدا شیم🙂😂

نه عزیزه من نهخودتو کوچیک نکن شاید اصلا میخواد کات کنهپسرا همینن الان چندروز بعد سر و کلش پیدا میشه ...

راست میگی 

اینقدری من جنگ اعصاب داشتم سر این پسر با مامانم باورت نمیشه 

همش آرزو میکنم کاش اینا پاشونو تو خونه ما نذاشته بودن

راست میگی اینقدری من جنگ اعصاب داشتم سر این پسر با مامانم باورت نمیشه همش آرزو میکنم کاش اینا پاشونو ...

احتمال زیاد پسره بلاتکلیفه معلومم نیست با خودش چند چنده 

بعید میدونم قصدشم جدی باشه 

حالا تو فعلا حرکتی نزن خودشو نشون میده