2777
2789
راست میگی ۱۷ ساعت بدون استراحت اصلا امکان نداره بلاخره آدم دستشویی ک می‌ره چه می‌دونم یه لحظه حواسش ...

گلم اینا حرفه ۱۷ ساعت بدون استراحت خوندن ممکن نیست مغز کم میاره تو ۶ صبح پاشو هر ۴۵ دقیقه ۱۵ دقیقه استراحت کن تاااا شب دیگه هرچقدر شد شد مهم اینه که هم ذهنت استراحت میکنه هم درست و خوندی 

جذاب سایتم😜

راست میگی ۱۷ ساعت بدون استراحت اصلا امکان نداره بلاخره آدم دستشویی ک می‌ره چه می‌دونم یه لحظه حواسش ...

من تو زیر زمین خونمون حبس بودم . ن صدایی می‌شنیدم ن جایی میرفتم ن کسی رو میدیدم . شاید برای کسی قابل باور نباشه یهو ۳ ۴ روز بالا نمی‌رفتم خانوادم رو ببینم . مامانم غذامون میذاشت پشت در . هر وقت گشنم میشد میرفتم گرم میکردم میخوردم . تایم مفید درسیم ۱۵ تا ۱۷ ساعت بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم اینا حرفه ۱۷ ساعت بدون استراحت خوندن ممکن نیست مغز کم میاره تو ۶ صبح پاشو هر ۴۵ دقیقه ۱۵ دقیقه ا ...

مگه شاخ غول مشکنی هر ۴۵ دقیقه ۱۵ دقیقه استراحت کنی ؟؟؟؟؟ من ۴ ۵ ساعت یبار یه ربع دراز میکشیدم چشمامو می‌بستم ب چشمام استراحت میدادم 

من تو زیر زمین خونمون حبس بودم . ن صدایی می‌شنیدم ن جایی میرفتم ن کسی رو میدیدم . شاید برای کسی قابل ...

آها عزیزم نمی‌دونستم 

چقدر سخت کوش بودین🥺

کاش منم اراده شما رو می داشتم...

مگه شاخ غول مشکنی هر ۴۵ دقیقه ۱۵ دقیقه استراحت کنی ؟؟؟؟؟ من ۴ ۵ ساعت یبار یه ربع دراز میکشیدم چشمامو ...

من‌که نمیتونم تمام روزم و برای درس بزارم کارهای خونه صبحانه نهار شام اینارو چیکار‌کنم‌؟

جذاب سایتم😜