2777
2789
عنوان

19 سالمه باردارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4305 بازدید | 132 پست
یکساله

اگه قصد داشتی در اینده بیاری دیگه فکرشو نکن 

من ۳۱ سالمه همیشه میگم اگه سن کم بچه دار میشدم ابان بچه داشتم نه اینکه الان بگم نمیخام دیگه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خواهر من بیست سالمه اگه جات بودم واقعا ناراحت میشدم نه به دلیل اینکه باردارم برا اینکه سنم کمه بی تجربه و اینکه به شدت ادم شیطونیم از دیوار راست بالا میرم 😂 

خدا بهت توان بده

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

تنبلی دلیل نمیشه جلوگیری نکنی ک ...

درست هم میخونی اگه درس بخون باشی 

الان 3 ماهت میوفته الان تا تابستون

بعدم ک تابستون دانشگاه نداری 

ترم مهر ام برو

برای ترم بهمن مرخصی بگیر...بعدشم تابستونه و از مهر بعدی بچت بده دست مامانت برو دانشگاه 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میکردم ال دی میخوردم به خاطر همین مشکلم دوفامد مصرف میکردم نمیدونستم باعث تخمک گذاری و بارداری گیشه

دیگه کاریه که شده بنظرم بجای افسردکی بشین برنامه ریزی کن دنیا اومد قراره چیکار کنی

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

نگران نباش من ۱۸سالگی مامان شدم الان بچم کلاس اوله

مشکلی نیست

خدا بهت ببخشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
مامانم بچه دار شده نه من

اوه شت ...

اشکال ندارع منم‌ ۲۰ سالم بود باردار شدم میخواستم برم دانشگاه ... گذاشتم کنار تا الان که ۲۷ سالم هست و گل پسرم می‌ره کلاس اول منم از مهر گذشته رفتم دانشگاه خیلی حس و حالش خوبه ☺️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
طبیعیه حس الانتامادگی نداشتی سنت کمه هنوز مسیر زندگیت برای درس و کار و... مشخص نیستاما خباگر واقعا ب ...

همسرم قبول نمیکرد

ال دی میخوردم که این اواخر دکتر دوفامد داده بود. اسه پریودیم ک زد تخمدانا کار کرد باردار شدپ

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹