2777
2789
عنوان

امیدی به اخلاق پسربچه ام هست در آینده میخواد با من چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 34 پست
ادم نمیدونه به این حرف زدن به ظاهر خوبت چی بگه وقتی به ی بنده خدا میگی بدرد نخثرواسم سواله شمایی ک م ...

😂😂شما چرا به همه کاربرا میپری حالا 

ارام باش و برو یک لیوان اب بخور 🤌تا رفرش بشی

تعادل یعنی اینکه هم تنبیه باشه هم تشویق و مهربانی اینا انقدر رسیدن به دهه نودی ها که از همین الان سوار کار هستن متاسفانه داد و بیداد و پرویی و مادرم بدون اجازش اب نمیخوره میاد شکایتش میکنه منم میگم خودت نزاشتی تنبیهش کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من یه چیزی بگم احتمال زیاد شما و همسرتون تربیت مشترک ندارین هرکس ساز خودشو میزنه و اینکه به بچ ...

اره دقیقا همینه.دختر منم همین طور بود و دلیلش همین بود.من سختگیر بودم و باباش آسانگیر.هر چی می خواست واسش مهیا بود.اسباب بازیاش همش پخش تو خونه بود.از مهد و پیش دبستانی و تا اخر دبستان همش دوستاش خونمون بودن از سر و کولمون بالا میرفتن و شلوغ بازی و یه مبل سالم واسمون نذاشتن چرا چون باباش می گفت شهر غریبیم دخترم گناه داره تنهایی رو حس نکنه.اما الان بزرگتر شده انقدر تهدیدشون کردم که میذارم میرم بهتر کنترلشون می کنم