2777
2789
عنوان

امیدی به اخلاق پسربچه ام هست در آینده میخواد با من چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 34 پست

دختر ۴ ساله منم اینحوریه 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

مامان گلم اینکه درمانده و مستاصل شدی را درک میکنم خسته ای درک میکنم بچه داری سخت ترین کار دنیاس درکت میکنم اینو مادری میگه که بچش آلان شش سال و هفت ماهه هست و کلاس اول یه مادری که بچش از دیوار راست بالا می‌رفت خیلی ها گفتن بیش فعاله که من میدونستم نیست مشکلات پسرت اصلا حاد نیست پسرت اصلا بد نیست اونجا که گفتی باباش کتکش زد قلبم هزار تکه شد عزیزم پسر تو ماه ترین پسر دنیاس فقط قلق رفتاریش دستت نیومده گلم محبت با قاطعیت داشته باش مطلقا تنبیه بدنی ممنوع حرفام زیاده ولی بدون پسرت یه تکه از بهشته من عاشق پسرمم هر شب بغلش میکنم بهش میگم خیلی خوشبختم تو را دارم خواهش میکنم حس منفی به گل پسرت نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چند سالگی اینجوری شده. پسر من یک سالشه از الان خیلی زور گو شده می ترسم بزرگتر هم بشه همینجوری بم ...

پسر خواهرم ب همه زور میگه جز من ! چون من خیلی جدی ام باهاش . کلا کتابی باهاش حرف میزنم . مثلانمیگم حرف نزن میگم میشه صحبت نکنی ؟ ولی به وقتش هم مثلا میگم یکاری کن انجام بده جایزشو میدم و تشویقش میکنم . اون ۵ سالشه 😍

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

عزیزم من یه چیزی بگم احتمال زیاد شما و همسرتون تربیت مشترک ندارین هرکس ساز خودشو میزنه و اینکه به بچه محبت نشده حتما مشاوره برین، من پسرم پرخاشگر بود رفتار بدی داره هنوزم مشاوره که بردمش فهمید تو خونمون چی میگذره یعنی من و همسرم متأسفانه ساز مخالف می‌زنیم و مشاوره دارم میبرمش همچنان البته پسر من با پدرش خیلی خوبن باهم با من مشکل داره

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

چقدررر پسرانه الان چهار سال هیچ جایی نرفتیم اگه بریم یامن میگیرمش باباش می‌ره یا باباش میگیرتش من میرم دوستای مون ی جا ممنونیم باهاش شیک رسما کوفتمون میکنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برید مشاوره شاید از رسیدگی زیاد به بچسداداش کوچک منم 15هست بشدت بدرد نخور و بی ادب تقصیر والدینه

🤣🤣🤣🤣🤣

نظر همه داداشا نسبت ب داداش کوچیکشون اینه عجیب نیست

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

خواهر کوچیک منم بدرد نخور و بی ادب و گستاخه نسل مضخرف🤦🥺😐

ارشدای مغرور و خود رای و خود پسند😬🦍

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

خواهر کوچیک منم بدرد نخور و بی ادب و گستاخه نسل مضخرف🤦🥺😐

ادم نمیدونه به این حرف زدن به ظاهر خوبت چی بگه وقتی به ی بنده خدا میگی بدرد نخثر

واسم سواله شمایی ک میگید بدرد نخور خودتون جاییو فتح کردید چی؟