2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا برا بچه ها من مناسب نیستدختر من کلی با قیافه دکتره که ماسک سیاه گذاشته بود جیغ زد

بله واقعا به درد همون بچه ها هم نمیخوره آخه این اتفاق برای هیچ کسی نمیفته که از سقف شهاب سنگ بیاد . من نمی‌دونم فیلم نامه نویس چطوره چنین چیزی ساخته . الان کارتون ها دارن خودشون رو به روال عادی زندگی نزدیک میکنند دیگه این که فیلم زندگی باشه نه به این شکل 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
کاش هما تو این سریال نبود

حققققققق

خیلی خوب مطلق ازش ساختن

حال آدم ب هم میخوره

از بس نقش مثبت و حلال مشکلات رو داره

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

همه جا دنیا خوب و بد هست

صدرصد.

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

وای نگو ک خیابونا از ترافیک و شلوغی

ماشین نمیشه ببری ما با رفیقمون رفتیم با موتور 

نیم ساعت تو راه ، بعدم رسیدیم اینقد مسافر هست که خدامیدونه ، حتی رو جدول ها هم نمیشه نشست بس آدم هس