2777
2789

دوستان من اصلا لباس های رنگی یا دخترونه یا استایل رسمی بهم نمیاد .....

فقط پیرهنای لش مردونه یا تی شرت با شلوار اینا بهم میاد فقط لشش یا اسپرت پسرونه🍃

بنظرم هر جور که حالتونو خوب می‌کنه تیپ بزنید برا دل خودتون ✨

خیلی گاده ؟؟🤔

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشرفت لانگ‌ کوتاه روی باسن، رنگ مشکی با نوشته انگلیسی پشتش با شلوارک جین تا یکم پایین زانو و کفش اسپرت تا یکم بالاتر مچ پا ترند جدیدم هست من عاشقشمممممممممممممم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید
مشکلش ؟!

🤔🤔

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
منظورش اینه باحاله

اها

خب چرا نمیگید خیلی باحاله🤔

بیشتر ببینید

باهات موافقم ادما باید هرچی دوست دارن بپوشن به بقیه چه ربطی داره اخه؟ خیلیا رنگ صورتی دوست دارن ولی چون میترسن بقیه بهشون بگن پیک می صورتی نمیپوشن 

یچی دیگه هم پیرسینگ 

یبار معلمم بهم گفت چرا انقدر گوشاتو سوراخ میکنی بعدا که خواستی لباس عروس بپوشیو ازدواج کنی زشت نیست؟ عمرا به دخترم اجازه بدم مثل تو پیرسینگ بزنه(موده من اجازه ندی یواشکی میزنه) منم گفتم دوست داشتم زدم 

زندگیه ما به خودمون ربط داره بقیه نه حق دخالت تو زندگیمونو دارن نه چیزی 

همینیم که هستیم باید خوشحال زندگی کنیم نه مطابق خواست بقیه

تا کی اینجوری گاده؟ 

یادم میاد مجردی همیشه لباس اسپرت میپوشیدم موهامم کوتاه و فشن😅 خیلی هم بهم میومد 

اون زمان یک درصد دخترا اونجوری میپوشیدن

الان مادر 4 تا بچم راحت نیس بخوام اون سبک بپوشم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)