2777
2789

باباااا فیلمه این کارا چیه میکنید مردم ایران همیشه جای اینکه از ی چیزی لذت ببرن باید حاشیه از توش در بیارن

بفهمید بابا فیلمه فیلممممم نه واقعیت 😐😐😐😐

بستونه دیگه جای این همه ایراد و غر زدن بشینید فیلمتون ببینید 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم خیلییی روی احترام به بزرگتر حساسن و پسراش خیلی بچه ننه حرف گوش کنه خانوادشونن

بله متاسفانه درمورد آقایون اینطورن

ولی اون خانوما ب شدت محترم و خوش برخورد و خون گرم بودن و جالب اینجاست محترمانه جواب تمام حرف و حدبثارو میدن کلا از حق خودشون با احترام دفاع میکنن و این ویژگی خوبیه بنظرم...!

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

بچها جواب ازمایشم اومده دکتر گفته کم کاری تیرویید داری باید تاییدیه از دکتر غددیا داخلی بگیری تا عمل ...

پیش یه دکتر خوب برو که مطمئن باشی ازش 

مامانم سه ماه پیش عمل کرد موقع عمل تارهای صوتیش مشکل درست کرده الان نمیتونه حرف بزنه 

نمیخوام بترسونمت ولی این عمل سخته پیش یه دکتر خوب برو که مشکلی پیش نیاد براتون

پیش یه دکتر خوب برو که مطمئن باشی ازش مامانم سه ماه پیش عمل کرد موقع عمل تارهای صوتیش مشکل درست کرده ...

مرسی که گفتین اره انشاالله فردا میرم پیش دکترعبداللهی متخصص غدد دیگه هرچی خدا بخواد توکل برخدا