2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من شامپو هایی با پایه ی طبیعی استفاده میکنم چون خیلی حساسم 🥰 باید ترکیباتش ملایم و بدون التهاب و حساسیت باشه. 

هر چی ph شامپو مناسب نوع مو باشه، به دردبخورتره. 

از ماسک های لعاب دار حداقل هفته ای یکبار غافل نشو که بی نظیره. 

ماسک مو پروتئینه حاوی کراتین از نوع بسیار سبک. 

بعد از حمام وقتی مو کمی نم دار هست میزنم ـ

ساقه ها جووووون میگیره. گره ها باز میشه.  موها احیا میشه ـ. موخوره هم داشتی لطفا سریع کوتاشون کن تا وقتی داری به موهات رسیدگی میکنی نتیجه ی قشنگشو سریع ببینی ب امیدخدا🥰

من شامپو هایی با پایه ی طبیعی استفاده میکنم چون خیلی حساسم 🥰 باید ترکیباتش ملایم و بدون التهاب و حس ...

ممنونم عزیزم😍

من کف سرم چرب و ساقه مو مجعد و یه کم خشک هست

شما از چه محصولاتی استفاده میکنید

میشه مارکشونو بگید

ممنونم عزیزم😍من کف سرم چرب و ساقه مو مجعد و یه کم خشک هستشما از چه محصولاتی استفاده میکنیدمیشه مارک ...

قربونت گلم.  حقیقتش من خیلی وقته نسبت به نیاز موهام خودم شامپو و ماسکمو درست میکنم.  چون سبک بودنش خیلی خیلی برام مهم بود. پروتئین ابریشم، شیر، کراتین و ...  میزنم که موهارو تقویت کنه و مستعد موخوره نشه. واسه مشکل گره و خشکی و وزی هم کمک کننده باشه.  

اگه دوست داری تست کنی  واست هدیه بفرستم 🥰 امتحان کنی.  البته قطعا تو برندهای بازاری هم چیزای خوب پیدا میشه ولی نمیدونم بگم کدومو بگیری 🥺