2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دانشجویی رو کاری ندارم .حالت عادی چ وامی داره؟ازدواج رو که همه جا وام دارن

حالت عادی

وام دانشجویی زمان دانشجوییت

و زمان رسمی شدنت

وامهای مختلفی داره

وام دویست تومنی میدونم داره

کمک هزینه از ده تومن تا شصت تومن داره

ذخیر صندوقات و وام بانکای قرارداد با اداره 

مثل ملی و صادرات

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

حالت عادیوام دانشجویی زمان دانشجوییتو زمان رسمی شدنتوامهای مختلفی دارهوام دویست تومنی میدونم دارهکمک ...

من خودم آموزش پرورش هستم کجا صادرات و ملی وام دادن من نبودم ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس
ببین من کلاس هام از 2 به بعد شروع میشه . کارم هم از 8 تا 2

اگه هر روز بری و بیای راس ی ساعت و قشنگ استخدام اونجا باشی حقوق درست درمون میدن ‌

وگرنه اینجوری باشه ساعتی. 

که ساعتی خیلی کمه همین حدودا ۲۰ الی ۲۵ تومن شایدم کمتر 

لطفا لایک نکنید .سپاس
اگه هر روز بری و بیای راس ی ساعت و قشنگ استخدام اونجا باشی حقوق درست درمون میدن ‌وگرنه اینجوری باشه ...

یه زنه هست اونجا یکی از کارمندا بود . چند ساله اونجاست . دانشجو نیست . میگه من دو تا بچه دارم یکی شون شیر میدم . ده ملیون حقوقم هست اسفند می‌گفت ‌‌ 

یه زنه هست اونجا یکی از کارمندا بود . چند ساله اونجاست . دانشجو نیست . میگه من دو تا بچه دارم یکی شو ...

اون کارمنده .دانشجویی همین طوریه .همه دانشگاه ها هم دارن دانشجویی رو .ساعتی حساب میکنن 

لطفا لایک نکنید .سپاس
من خودم آموزش پرورش هستم کجا صادرات و ملی وام دادن من نبودم ؟

صادرات تازه از اسفنده قرار داد بسته

یه بیست تومن وام داد 

بانک ملی باید بپرسی از اداره ببینی میدن یا نه

من شوهر خواهرم یه کمک هزینه میخاس صد گرفت

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

اون وقت دانشجو های دیگه هم کامل از 8 صبح تا 2 ظهر وقت میذارن؟

نمیدونم من دوستم میرفت .روزایی ک کلاس نداشت میرفت دانشگاه کار می‌کرد. ساعتی میدادن .بعد ی مدت هم نرفت 

لطفا لایک نکنید .سپاس
بانک را بگو

وام زیاد لهشون تعلق میگیره؛ پاداش و عیدی و بن خرید دارن هر چند وقت یکبار...

کلا مزایای خوبی داره...

شاید پایه حقوق بالا نباشه؛ اما مزایا دارن

«خدایا آرام کن دلهای ما را»