2777
2789
وصفش خوب بود ولی ن وام داره ن هیچی

وامم داد

وام دانشجویی 

کمک ازدواج 

وام اموزش پرورش هم دیر میاد ولی میاد

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی امسال ایشالا ماهی چقدر حقوقته ؟ به ازای چند ساعت ؟ حقوق کارگر مجرد چقدره امسال حداقل ؟

من همسرم پرستارن عزیزم 

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

سپاه به خاطر مذهبی بودن باز یکم سخت تره

من حقوق مزایا رو‌گفتم ،منظورم  شرایط استخدامش نبود 

چند نفر از آشناهامون رو دیدم واقعا وضعشون عالی هست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

شغل خودت چیه اسی ؟

من تازگی قسمت اداری دانشگاه مون قرار شده برم کار ایشالا .  همش مردد هستم . هنوز برای حقوق حرف نزدم با مدیر . یک هفته اسفند فقط رفتم فعلا . می‌خوام ببینم خوشحال شم یا ناراحت 

وزارت بهداشتن هزینه لباس کارانه وام بن خرید هزینه سفر

فکر کنم این چیزارو به شوهر شما فقط میدن 

هزینه لباس سالی ۵۰۰ تمن نهایش 

وام با سود ۲۳درصد 

بن خرید اصلا ندیدیم ما 

هزینه سفر اگه منظورت اقامتگاهه که فقط سه شب میدن 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم این چیزارو به شوهر شما فقط میدن هزینه لباس سالی ۵۰۰ تمن نهایش وام با سود ۲۳درصد بن خرید اصلا ...

همین نزدیک عید که ۱۰ کیلو مرغ دادن

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

کمک ازدواجش چقدره

کمک ازدواج باید ثبت نام کنی برای وامش

ولی کادو ازدواجم میدن

من کادوشو گرفتم نفری چهار تومن 

وامشو نمیدونم 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

دانشگاه دولتی یعنی ؟.استخدام رسمی شی ؟

نه بابا . دانش گاه علمی کاربردی . خودم اونجا دانشجو هستم . یروز مدیر گفت بیا پیش ما کار کن منم رفتم . ولی نمی‌دونم بعد عید چی بگم بهش . میترسم بهم ظلم بشه بگه دانشجویی باهات حساب میکنم حقوقت را . تازه یکی از کارمندا اونجا گفت احتمال زیاد ب تو ساعتی حقوق میده .