2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون کتک نخوردن تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 5678 بازدید | 227 پست

اینقدر اینجا چیزای بدی  دیدم که عادی بوده براشون...حس میکنم درصد زیادی از خانم های سایت از قشری هستند که کتک خوردن و زندانی شدن تو خونه براشون عادی هست.

خدا خودش بهشون کمک کنه 

در حال ایجاد یک پلتفرم با ایده های جدید هستم...عزیزانی که کسب و کارهای نوپا دارند و نیاز به دیده شدن دارند درخواست دوستی دهند تا با هم همفکری و تبادل نظر داشته باشیم...در این مکان به زودی اخبار جدیدی ثبت خواهد شد🧡

بیشتر ببینید
من همسرمو زدم ولی تا حالا دستش رو من بلند نشده

خداروشکر 

عصبی نمیشه اصلا ؟

عصبی بشه چیکار میکنه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله ۱۴ساله

وقتی عصبی بشه چیکار میکنه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
نه مگه زمان قاجاره دیگه باید خیلی بدون حامی باشی شوهر بزنه ادمو یبار شوهر دختر عموم زده بودش عموم پد ...

درسته ولی متاسفانه هست 

بیشتر ببینید
هیچ باید بگذره تا آروم بشه بعد حرف بزنیم هرچی من بیشتر بخوام ارومش کنم بیشتر سکوتش طول میکشع

خداروشکر 

بیشتر ببینید
اصلا عصبی میشه ؟ شدنی چیکار میکنه؟

عزیزم همسر من خیلی تند مزاجه ....کلا عصبیه .ولی جرات نکرده تا حالا دستش رو من بلند بشه ‌کمد و دیوار رو زده ‌ولی سمت من نیومده .منم خیلی مراعاتش میکنم و تا جایی که میشه عصبانی میشه دهن به دهن نمیدم .ولی زیاد شده که همدیگه رو شستیم و گذاشتیم کنار ...

ی دور اون فیلمی ک گفتمو ببین حتما ملی و راه های نفرته اش به نظرم واست لازمه ببنی و فکر کن راجبشتصمیم ...

متاسفانه انقد اذیتم کرده دیگه دوست داشتنی نمونده 

بیشتر ببینید
من شوهرم تا به حال دو بار به ناحق من زده چند روز پیش بهم گفت حلالم کن روزه می گیره با گریه حلالیت خو ...

منم حلالش نمیکنم 

بیشتر ببینید

غالبا مردایی دست رو زنشون بلند میکنن که زنشون جیغ جیغو و تخس باشه😅چون هیچ جوره کوتاه نمیاد و باجیغ و داد باعث‌کتک کاری میشه 

البته که موافقش نیستم منم ولی میگم‌کتک‌کاری معمولا اینجوری بوجود میاد 

مثلا شوهرمن مرد آروم و ریلکسی بود ولی من ناسازگار بودم اونم وحشی کردم😐چندسال کتک کاری داشتیم ولی من نرم تر و‌مهربون تر شدم و آروم ترشدم به مرور و الان باهم رفیقیم 

و چندساله کتک کاری نداریم

اصلا. ۲۶ ساله عروسی کردم

خداروشکر 

اگه عصبی بشه چکار می‌کنه ؟

بیشتر ببینید