2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون کتک نخوردن تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 5679 بازدید | 227 پست
خودمم حس کردم یهو مهربون میشه یهو بداهلاق میشه یهو ناراحت میشه یهو عصبی

ی دور اون فیلمی ک گفتمو ببین حتما 

ملی و راه های نفرته اش به نظرم واست لازمه 

ببنی و فکر کن راجبش

تصمیمیه که ممکنه زندگی آدمو عوض کنه اول مدرک جمع کن حداقل به نظرم نمیدونم میخوای ضبط صوت گوشیتو فعال کنی ویدیو بگیری 

هر چقدرم عاشق باشی یا دوسش داشته باشی این یک بیماری یه ک درمان نمیشه و این شکلی زندگیتو تباه میکنی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پس کتک خوریهر زنی که کتک بخوره واسه توجیه دل شکستش و ادانهوی زندگی دنبال یه راه ارامشه که بگه همه هم ...

نمیتونم اعتماد کنم به کسی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
من بابام من و مادرم و خیلی میزد چن وقت پیش اومد تو صورتم مثلا بزنتم یه وسیله سنگین بردداشتم گفتم بیا ...

الهی بگردم 😔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

من شوهرم تا به حال دو بار به ناحق من زده چند روز پیش بهم گفت حلالم کن روزه می گیره با گریه حلالیت خواست منم الکی گفتم باشه که ولم کنه ی بار با کفش با لگد زد تو ساق پام که هنوزم جاش هست ی بارم با چندتا مشت زد تو کتفم تا ۲ ماه دستم درد می کرد هرگز حلالش نمی کنم

خودم مجردم،ولی بابام جرئت نکرده تا حالا به مامانم اشاره کنه

اصلا عصبی میشه ؟ شدنی چیکار میکنه؟

بیشتر ببینید
خیلی سخته واقعا سخته ولی باید بگم که من اگه به شخصه جای شما بودم بگم راه درمانی واسه اینجور مردا نیس ...

منم ذاتم اینجوری نیست 

مستقل بار اومدم 

بیشتر ببینید
شوهرمم اتفاقا کورد هست بارها کتکم زده بارها ولی پدرش مثل خودش نبست

متاسفم واقعا

من خودمم کردم

زمان پدر بزرگامون کتک زدن اینا بوده

ولی الان نیست واقعا تازه من یه جای عادی زندگی میکنم که هنوز خیلی چیزا مثل دوست پسر و..اصلا نمیشه داشت خلاصه همچین جایی

ولی کتک زدن واقعا عادی نیست

خدا کنه مغزش درست بشه

من بابام عصبیه خودش، ولی کتک نمیزنه 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید