2777
2789

من با استادم ۸ماهه که دوستم دفعه اخر سر یه مسئله باهم قهر کردیم که خودش مقصر بود اومد معذرخواهیم کرد ازم ولی جواب ندادم بعدش ۴بار پیام داد بازم جواب ندادم من توی هفته یه روز با این کلاس دارم روز قبل کلاسمونم زنگ زد که جواب ندادم بعدش که اومدم سر کلاسش خداشاهده فقط ۴۰دقیقه درس داد زود رفت من دلم براش سوخت دوروز بعد کلاس خودم بهش پیام دادم اونم زود جواب داد گفت واقعا اخه چرا یهو کات کردی رفتی منم فقط بهش گفتم حضوری میخوام ببینمت اونم گفت فقط بهم بگو میخوای کات کنی یا ادامه بدیم برام مهمه منم گفتم حضوری خیلی سرد برخورد کردم قرار بود اون بگه کی قرار بذاریم ولی دوروز گذشت نگفت منم پیام دادم گفتم میترسی از قرار حضوری با من بعد جواب داد گفت بخدا کار داشتم همین امشب و یا فردا بعد کلاس قرار بذاریم منم گفتم باشه فردا که شد من دیدم نه اون زنگ زده نه پیامی داده منم عصبانی شدم بدون اینکه بهش بگم نرفتم سر کلاس بعد دوستم میگه به خودش قشنگ رسیده بود تیپ زده بود اومده بود هیم میگفت کسی دیگه ای نمیاد من کلاس شروع کنم منتظر من بوده مثلا(همیشه ام وقتی من میرم تیپ میزنه بخدا وقتایی که نیستم خیلی معمولی میاد)

الان سوالم اینه که این انقد ناراحت شده از نبودن من تو کلاسم هی اعلام میکرده که ببینه من کجاام بعد چرا یه زنگ به خودم نمیزده اخه؟

بخدا تو ویسشم هست که صداشو ظبط میکنیم هی میگفت کسی دیگه ای نمیاد من درس شروع بکنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا 

یک ماهه هر تاپیکی میایم موضوع اینه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
وقتی اون پیگیری کرده.. معذرتخواهی کرده... دیگه نباید زیادی ناز میکردی یا کلا باید کات میکردیببین با ...

خب اخه اون روزی که قرار داشتیم از صبح بهم هیچ پیامی نداده بود ولی سر کلاس اومده بوده قشنگ تیپ زده که من قرار بیام حتی چند بارم تکرار کرده که که کسی نمیاد من درس شروع کنم 

یعنی حاضر بوده از دوستم خبر بگیره ولی از خودم نه

اسی خیلی خوشگلی؟ یا پولدار؟چون استادا به هر دختری پیشنهاد نمیدن🙃🫠

ببین یه چیزی بهت بگم

هیچ وقت وارد این رابطه نشو یا حسرتشو نداشته باش

جز دردسر هیچی برات نداره

من تو این ۸ماه سر اخلاق بچگونه خودم مردم و زنده شدم

فقط منتظر این یه ماهم که از اون دانشگاه بره دیگه نبینمش

خب اخه اون روزی که قرار داشتیم از صبح بهم هیچ پیامی نداده بود ولی سر کلاس اومده بوده قشنگ تیپ زده که ...

دیده هی جوابشو نمیدی... دیگه پیام نمیده

مردا اینجوری هستن.. دقیقا بر عکس زنا

زندگیتون پر از عشق
ببین یه چیزی بهت بگمهیچ وقت وارد این رابطه نشو یا حسرتشو نداشته باشجز دردسر هیچی برات ندارهمن تو این ...

من متاهلم بچه هم دارم😉

ولی چون خودم دانشجو بودم استادای جوون و مجرد داشتیم به هر کسی پا نمیدادن

مگر موارد خییییلی خوشگل و پولدار وخاص

از اون لحاظ پرسیدم

خب اخه اون روزی که قرار داشتیم از صبح بهم هیچ پیامی نداده بود ولی سر کلاس اومده بوده قشنگ تیپ زده که ...

عزیزم مغز مردا فرق داره با ما انقد نخواه همه چی از دید تو بره. جلو،اگ خوبه و ارزششو داره کامتونو تلخ نکن سرکلاسش برو ن بااخم ولی نمث همیشه هم خوش رو و...

کچی کورد🪷☘️عکس پروفایلم گوشه ای از تنوع پوشش سر زنان کورد است♥️