من با استادم ۸ماهه که دوستم دفعه اخر سر یه مسئله باهم قهر کردیم که خودش مقصر بود اومد معذرخواهیم کرد ازم ولی جواب ندادم بعدش ۴بار پیام داد بازم جواب ندادم من توی هفته یه روز با این کلاس دارم روز قبل کلاسمونم زنگ زد که جواب ندادم بعدش که اومدم سر کلاسش خداشاهده فقط ۴۰دقیقه درس داد زود رفت من دلم براش سوخت دوروز بعد کلاس خودم بهش پیام دادم اونم زود جواب داد گفت واقعا اخه چرا یهو کات کردی رفتی منم فقط بهش گفتم حضوری میخوام ببینمت اونم گفت فقط بهم بگو میخوای کات کنی یا ادامه بدیم برام مهمه منم گفتم حضوری خیلی سرد برخورد کردم قرار بود اون بگه کی قرار بذاریم ولی دوروز گذشت نگفت منم پیام دادم گفتم میترسی از قرار حضوری با من بعد جواب داد گفت بخدا کار داشتم همین امشب و یا فردا بعد کلاس قرار بذاریم منم گفتم باشه فردا که شد من دیدم نه اون زنگ زده نه پیامی داده منم عصبانی شدم بدون اینکه بهش بگم نرفتم سر کلاس بعد دوستم میگه به خودش قشنگ رسیده بود تیپ زده بود اومده بود هیم میگفت کسی دیگه ای نمیاد من کلاس شروع کنم منتظر من بوده مثلا(همیشه ام وقتی من میرم تیپ میزنه بخدا وقتایی که نیستم خیلی معمولی میاد)
الان سوالم اینه که این انقد ناراحت شده از نبودن من تو کلاسم هی اعلام میکرده که ببینه من کجاام بعد چرا یه زنگ به خودم نمیزده اخه؟
بخدا تو ویسشم هست که صداشو ظبط میکنیم هی میگفت کسی دیگه ای نمیاد من درس شروع بکنم