2777
2789
عنوان

همدانیا بیاین ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 21 پست
اره منم همینو شنیدم و اینکه خسیسن. حالا شاید اون بنده خدا خوب باشه.

اره یه سریاشون ... ولی خب همه جا اینطوریه دیگه خوب داره بد داره بستگی به طرف و خانوادش داره 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                             حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

نه خیر کرد نیستن ببین سه تا شهر توی کشور هست که جمعیت مهاجرین زیادی توی اون استان ها هست و قومیت های ...

ممنونم از توضیحاتتون

ولی بدیش اینه فرودگاه‌ نداره همدان...

خانوم های.... وقتی پست میذارم تو یک تاپیک، یعنی طرف صحبتم شخص استارتر هست..نه شما، ریپلای نکنید .《کاربری دست ۳ نفره...دو تا دختر عمو و یه دوست نینی سایتمون》.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاور خودمم همداني هستنخیلی صمیمی و خونگرم هستخیلیم جدیه و وجدان کاری بالایی دارهاز نظر من خوبه خيلی ...

عزیزم همدانیا چیز عجیبی و خاصی ندارن که بگم 

راجع به خودشون و خانوادشون تحقیق کنید ایشالله که خیره ،خوشبخت باشن🩷

ممنونم از توضیحاتتونولی بدیش اینه فرودگاه‌ نداره همدان...

وای این دیگه جدید بود 😂😂خدایی کی گفته ؟ بگو تا بیام نشونش بدم 

نه عزیزم فرودگاه داره تازه بین المللیه 

تو اصلا بیا بپرس تو همدان بگو جاده فرودگاه کجاست 🤣 🤣 چون فرودگاهه اونجاست اسم خیابونه اصلا اهمیتی نداره

ولی در کل اینا اهمیت نداره ببین خانوادشون چطورن انشالله اگر خیره وصلت سر بگیره و خوشبخت بشن 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                             حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

وای این دیگه جدید بود 😂😂خدایی کی گفته ؟ بگو تا بیام نشونش بدم نه عزیزم فرودگاه داره تازه بین الملل ...

جدییی

اسم پیجشو اگه می‌شد ميدادم بری ببینی

دانشجوی اونجاس

و میگفت تو انتخاب شهر دقت کنید

همدان فرودگاه نداره 🫡🫡🤣🤣

خانوم های.... وقتی پست میذارم تو یک تاپیک، یعنی طرف صحبتم شخص استارتر هست..نه شما، ریپلای نکنید .《کاربری دست ۳ نفره...دو تا دختر عمو و یه دوست نینی سایتمون》.

جدیییاسم پیجشو اگه می‌شد ميدادم بری ببینیدانشجوی اونجاسو میگفت تو انتخاب شهر دقت کنیدهمدان فرودگاه ن ...

بچه یا پول نداره مثل من  یا خبر نداره و کسی بهش نگفته نمی‌دونم ببین من خودمم الان باورم شد نکنه شهرمون فرودگاه نداره 😅 جوری که این گفته 

بچه یا پول نداره مثل من یا خبر نداره و کسی بهش نگفته نمی‌دونم ببین من خودمم الان باورم شد نکنه شهرم ...

دانجشوی سال اخر پزشکي 

پولدارم هست اتفاقا 

نمیدونم باز...