2777
2789

شوهرم هی از دست مادرش ناراحت بود با همه بچه هاش میرفتن مسافرت و گشت و گذار. هی اینور اونور. بعد غصه می‌خورد.  چندبار هم به مامانش گلایه کرد که اصلا دیگه هوای مارو نداری و خودتون میرین سفر و از این حرفا....

منم رو نکردم هیچوقت ک خوشم نمیاد با مامانت برم سفر فقط چندبار گفتم برن خوش باشن ب ما چه ....

ولی حالا یهو مامانش بعد این همه مدت زنگ زده گفته این ماه یا ماه بعد باهم بریم مسافرت... منم اصلاااااا دلم نمیخواد باهاش بریم. چون آدم بسیار اخلاقای خاص داره. منم ازش سر جریانای زیادی به شدت دلچرکینم. و به خودت قول داده بودم فقط سلام و السلام باشه و حرف زیادی نباشه اونم تو همون ۲ هفته ی بار ک خودش دعوت میکنه خونش ۲ ساعت بریم و بیایم. حالا چ کنم 

هرچی ب شوهرم میگم نمیخوا  بریم باهاش سفر گوش نمیده‌ .

حتی گفتم بچه ها رو بردار خودتون برین بازم میگه نه توام باید باشی

چی بگم دیگه والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفر چند روزس؟ اگه شوهرتو دوست داری بخاطر دلش برو یه کوچولو تحمل کن البته اگه جریانت با مادرشوهرت حاد نیست .فقطم به این نیت برو که شوهرت دوست داره با مادرش یه مسافرت بره. اگه واقعا برات نشدنیه نمیتونی تحمل کنی یه بهونه بیار مهمونی یا جایی رو بهونه کن بگو اون روز نیستم ک باهاتون بیام

برو سفر ولی به شوهرت بگو سفر کوتاه بریم با مادر شوهر

بقیش رو خودمون بریم ریلکس کنید خودمون تنها باشیم من کلی برای این سفر برنامه ریخته بودم و اینجور گیر میشیم سنشون بالاست هرجایی نمیتونن بیان غذا هرچیزی نمیخورن کل سفر به غذا پختن میره ولی عزیزم با همه اینا یه سفر کوتاه با خانواده تو بریم بقیش رو خودمون تنها بریم

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید