2777
2789

تو ی ساختمونیم هی میگه بزا بیام تمیز کنم هی میگم نه میگه می‌کشم

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

😂😂😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

چرامادرشوهرت کارخونتومیکنه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار بهش بگو در شان شما نیست خونه دیگران رو تمیز کنی تا متوجه حرفش بشه.

البته شایدم در شانش باشه! ولی در کل از در احترام و شان وارد شو شاید جواب داد

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید

ماهم یه همچین موردی داشتیم

خودمون غذا درست میکردیم میومد میخوردو ظرفاشم نمیشستو میرفت۷۰ درصد کاراشو خودمون میکردیم

بعد چند سال گفت من لیاقتم بالاتر شماس و خیلی خوشکلم و شما بهم باج میدین😊

امیدوارم دعا جاساز نکنه

😐تو زندگی بچش دعا بذاره؟؟ 

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "یِ‌ فِرِشته‌ از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بیشتر ببینید
😐تو زندگی بچش دعا بذاره؟؟

مادرشوهر من اینکارو کرد

بهد سه سال اعتراف کرد خودش😐

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
مادرشوهر من اینکارو کردبهد سه سال اعتراف کرد خودش😐

چه بدجنسن😐😐😐😐

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "یِ‌ فِرِشته‌ از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بیشتر ببینید