2777
2789
عنوان

دو هفته دیگه میان خواستگاری دلم میخواد بزنم زیر همه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 65 پست
وقتی فکر میکنی بهتر از اونایی بهتره بیشتر فکر کنی تا بعدن باعث عذاب خودتو اون بدبخت نشی

خودمم بخاطر همین مرددم میگم آینده خودم و اونو خراب نکنم 

خوب فکرامو بکنم بعد جواب بدم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منظورم اینه قیافش ظاهرش تحصیلاتش به شما می خوره یا نه. یا مثلا مال و اموالی داره یا نه

قیافش خیلی خوبه تحصیلات جفتمون کارشناسی ارشد 

اوضاع مالیش بد نیس ی خونه داره و ی ماشین 

تنها کسیکه تحصیلات داره تو فامیل فکر کنم فقط خودشه 

خب همون خانواده و فامیلاش بالاخره برات مهمه دیگه بعدا مشکل ایجاد میشه هم تو اذیت میشی هم اون

ببین خودش میگه هر چی تو بگی ولی همه مردا قبل ازدواج این حرفو میگن 

میگه خیلی رفت و آمدی نیستم بیشتر سفر میریم دو نفری ال می‌کنیم بل می‌کنیم ولی من نمیتونم ب این حرفا دل خوش کنم  

تو این ۱۰ ماه دعوا نداشتیم همشو با حرف زدن حل کردیم ولی حس میکنم دارم گول میخورم به همه چی شک دارم 

ببین خودش میگه هر چی تو بگی ولی همه مردا قبل ازدواج این حرفو میگن میگه خیلی رفت و آمدی نیستم بیشتر س ...

ببین نمیشه خب هیچ ارتباطی نداشته باشی 

ولی خب تحصیلات فامیل به نظرم چندان به شما ربطی نداره 

خانوادش چرا ولی فامیلاشون نه

قیافش خیلی خوبه تحصیلات جفتمون کارشناسی ارشد اوضاع مالیش بد نیس ی خونه داره و ی ماشین تنها کسیکه تح ...

داییم و زن داییم تقریبا تو این شرایط بودن.  ولی داییم تقریبا با خانواده خودش قطع ارتباط کرده و با خانواده همسرشه. ما هم خب راضی هستیم.  و همه چیزم در اختیار زن داییمه.  اونم دختر خیلی خیلی خوبیه.  و باسیاسته.  داییم می میره براش و مشکلی هم ظاهرا ندارن.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید
خوب مشاور با چه حسابی گفته اکی هستین این همه تفاوت هست و ازارت میده اگه دوستش داری باهاش ازدواج کن ا ...

حس میکنم دوس داشتن کافی نیست 

دوسش دارم ولی سخته برام با ی سری چیزا کنار بیام 

منتظرم بعد تعطیلات برم مشاوره بازم 

بنظرم بعدا پشیمون میشی برای شما بهتر میاد

من اصلا ازدواجی نبودم داشتم سفت و سخت تلاش میکردم که اپلای کنم تحصیلی برم از ایران 

نمیدونم چ مرگم شد وارد رابطه جدی شدم 

بیشتر دلم برای اون میسوزه تا خودم 

ببین نمیشه خب هیچ ارتباطی نداشته باشی ولی خب تحصیلات فامیل به نظرم چندان به شما ربطی نداره خانوادش چ ...

مامانش تحصیلات نداره اصلا 

باباشم همینطور 

خواهرش امسال میره دانشگاه اگه بره البته نمیدونم 

اره میدونم نمیشه قطع ارتباط کرد 

مامانش تحصیلات نداره اصلا باباشم همینطور خواهرش امسال میره دانشگاه اگه بره البته نمیدونم اره میدونم ...

خب میگم دیگه اگه برات مهمه تحصیلات خانوادش پس ولش کن 

فردا پس فردا مشکل پیش میاد هردوتون اذیت میشید

داییم و زن داییم تقریبا تو این شرایط بودن. ولی داییم تقریبا با خانواده خودش قطع ارتباط کرده و با خا ...

خب اینکه قطع ارتباط کنه بنظرم درست نیست و اینکه من ازدواج کنم میرم ی شهر دیگ برا زندگی ک ۷ ساعت راهه تا شهر مامانم اینا 

ی جورایی نزدیک خانواده اون میشم