2777
2789

بچه ها کی مثل من بوده قبل ازدواج ؟ به شدت ترس دارم از زندگی متاهلی با اینکه تقریبا همو میشناسیم و ۱۰ ماهه دوستیم ولی مرددم برا ازدواج 

مشاور رفتیم گفت پسر خوبیه میتونه مدیریت کنه همه چیو 

خونه و ماشین هم داره قراره نصف خونه و ۱۴ سکه به علاوه ۷ تا حق هم بهم بده ولی باز حس میکنم دارم حیف میشم 

حس میکنم سطح خانواده‌شون با ما فرق داره یکم 

قربون قشر کارگر بشم من فقط میخوام فرق خانواده هارو بگم نریزید سرم ولی ۹۹ درصد فامیل اونا کارگرن و تقریبا اکثر فامیلای ما رشته های پزشکی و مهندسی و … تحصیل کردن  

زنای اونا اکثرا خانه دار هستن ما تو فامیل چ از سمت پدری چه از سمت مادری خانوم خانه دار نداریم همه شاغل هستن 

اونا مرد سالارن ما زن سالار

اونا اکثرا سیگاری و عموهاش تریاک مصرف میکنن تو خانواده ما قلیون و سیگار زشته ( خودم هم سیگار کشیدم و هم قلیون ولی خانوادم نمیدونن چون خیلی زشته میدونن این کارو ) 

اونا یکم مذهبین ما  اینطوری نیستیم نه ک خیلی باز باشیم ولی  رو پوشش حساس نیستیم  

مشکلی پیش نمیاد بعد ها ؟ هی که داریم میریم جلو چیزای جدیدی تو نظرم میاد ک دوس دارم بزنم زیر همه چی از اون طرف میگم این آدم منو دوس داره اگه بعدا پشیمون بشم چی ؟ 

پسره خودش چی؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حس خودمم میگه مشکل پیش میاد 🥲

تو از الان خودتم داری مقایسه می‌کنی مدام 

پس فردا تو زندگی هر چی بشه ناخوداگاه حتی اگه خودتم نخوای این حس مقایسه گریه مدام میاد و تو ذهنت درگیری ایجاد می‌کنه 

مگه اینکه معیارات یچیز دیگه باشه مثلا یکی میگه برای من سطح تحصیلات خانواده مهم نیست و از همون اول هم اهمیت نمیده ولی خب تو کسی هستی که مشخصه اهمیت میدی  

پسره خودش چی؟

متوجه نشدم ؟ 

اگه از نظر تمایل میگی اون از خداشه

قرار بود بهمن بیاد من عقب انداختم گفتم فروردین بیاین 

باز دوس دارم بگم نه بذارید اردیبهشت 

نمیدونم دارم اشتباه میکنم یا نه ؟ 🫠 

یکی از نگرانی هام برا اون اینه ک ب همه فامیل عکسمو نشون داده و ماجرا رو گفته درصورتی ک من گفتم بذار بیاین خواستگاری بعد من جواب قطعی میدم بهت 

تو از الان خودتم داری مقایسه می‌کنی مدام پس فردا تو زندگی هر چی بشه ناخوداگاه حتی اگه خودتم نخوای ای ...

بله برام مهمه 

پسره تحصیلاتش شغلش سطح مالیش اوکیه 

مشکلم خانواده و فامیلاش هستن بالاخره قراره با اونا رفت و آمد کنیم 

خودش میگه من رفت و آمد نمیکنم با فامیلا خیلی 

هر چی تو بگی هر چی تو بخوای ولی زبون چربی داره حس میکنم فقط میخواد خرش از پل بگذره 

متوجه نشدم ؟ اگه از نظر تمایل میگی اون از خداشهقرار بود بهمن بیاد من عقب انداختم گفتم فروردین بیاین ...

منظورم اینه قیافش ظاهرش تحصیلاتش به شما می خوره یا نه.  یا مثلا مال و اموالی داره یا نه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید
بله برام مهمه پسره تحصیلاتش شغلش سطح مالیش اوکیه مشکلم خانواده و فامیلاش هستن بالاخره قراره با اونا ...

خب همون خانواده و فامیلاش 

بالاخره برات مهمه دیگه 

بعدا مشکل ایجاد میشه هم تو اذیت میشی هم اون