2777
2789
عنوان

بخاطر بچه دار شدن با شوهرم هر روز دعوا داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 96 پست
عزیزم اول اخر حق باشماس چون بدن شما باید جسما و روحا اماده پرورش بچه باشهکاش بجای دعوا کردن باهاتون ...

اصلا اونطوری نیست ک دعوا کنه داد و بیداد راه بندازه فقط ناراحته میگه هزار بار در این باره حرف زدیم تو خودخواهی که به خواسته من توجه نمیکنی . بعدم ناراحت میشه و میذاره میره . گاهی با خودم میگم بحاطر دل اونم ک شده اقدام کنیم بعد میگم مگه خاله بازی . پشیمون میشم 

عزیزم حرف من این نیست که مرد حق نداره بچه داشته باشهحرف من اینکه این زنه که باید تصمیم بگیره که ایا ...

زندگی مشترکه 

این مورد هم جزو تصمیمات مشترک هست

اکر قبل از ازدواج هر کدوم از طرفین مطرح میکردن مثلا پنج سال ده سال بچه نمیخوام یا کلا بچه نمیخوام طرف مقابل یا میپذیرفت یا نه

ولی اینکه بی‌منطق بدون در نظر گرفتن طرف مقابل فقط حرف خودشون رو بزنن دیگه اسمش زندگی مشترک نیست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اونجایی که زندگی مشترکه و بچه برای هر دوتامون پس میتونه نظر بده 🫠 نظر دادن ایرادی نداره

نظر که صدردصد

ولی تصمیم اخر باید با زن باشه

اابته این نظز من بستگی داره چقد واسه روح و جسمت اهمیت قائل باشی که صرفا واسه (نظر) یک نفر نابودش نکنی

اولویت نظر خودته عزبزم

چرا این حسو داری ؟داری درس می خونی یا شاغلی ؟

درسم تموم شده ارشد دارم ، تازه یکساله شاغل شدم و باید خیلی زمان بذارم برای کارم تا پیشرفت کنم . حالا قصد داشتم دکتری شرکت کنم ولی بخاطر شغلم پشیمون شدم گفتم فعلا تمرکزم رو بهتر کردن اوضاع دفتر باشه 

منظورم این نبود ک اصلا بچه نمیخوام . فکر می کنم نمیتونم این مسئولیت رو بپذیرم

خوب تا کی ؟ یه بار بشین جدی با خودت فکر کن که مثلا چقدر دیگه بگذره آمادگی پیدا میکنی براش . اگه یه زمان کوتاه باشه مثلا یه سال دیگه میتونی همسرت رو راضی کنی ولی اینکه بگی من آمادگی ندارم و معلوم هم نیست کی آماده بشم که نمیشه . بالاخره همسرت هم حق طبیعیشه که پدر بشه اونم توی سن مناسب که بتونه با بچش ارتباط بگیره ، نه که مثلا بچه شما توی ۱۰ سالگی بخواد یه پدر ۵۰ ساله داشته باشه که جای بابابزرگشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اره دقیقا همینو میگه

خب این مساله رو تو اشنایی مطرح نکردین؟

حس میکنم یکی تون دیگری رو فریب داده چون معمولا در این مورد ادما حرف میزنن

شما باید درنظر میگرفتی سن همسرت داره برای پدر شدن دیر میشه

از طرفیم حق داری بخاطر شغلت

وقتی سر کار میدفتی همسرت مخالف کارت نبود ک مانع بچه دار شدنه

من تازه یک ساله شاغل شدم احساس می کنم باید وقتم رو بذارم برای پیشرفتم ، تازه اول راهم

همیشه سخت خواهد بود پذیرفتن مسیولیت فرد دیگه ای ! اما بسپر بخدا خودش اینجور افریده امون ! نمی دونم شغلت چیه ، ولی من خودم تا باردار شدم استعفا دادم دوست نداشتم این سبک زندگی و سهتی کشیدن رو ، هم شغل هم بچه داری رو .... وقتی دخترام از اب و کل دراومدن ۱۱و ۷ ساله ، ازمون استخدامی دادم و به لطف خدا برگشتم سرکارم . بسپر به خودش ! خدا همیشه چیزی رو که با تمام وجدت بخوای میده 

بچه نیار ک تا ابددددد قراره مسئول زندگی یک انسان باشی من ۴ سال بچع دار نشدم ب حدددددی دنبال درمان بو ...

خواهر من ۲ تا بچه داره متولد ۶۸ . تازه ازمون قبول شد . چرا فکر می کنی برای درس خوندن دیره ؟ از بهانه هات قوی تر شو 

من متولد ۷۷ ام . درسمم خوندم شاغل هم هستم از این بابت مشکلی ندارم . من بیشتر مشکلی روحی و ترس شدیدی از پذیرش این مسئولیت دارم 

منظورم این نبود ک اصلا بچه نمیخوام . فکر می کنم نمیتونم این مسئولیت رو بپذیرم

۹۹ درصد آدما بچه میخوان شما نمیخوای باید قبل از ازدواج میگفتی الان اگه واقعا نمیخوای جدا شو تا همسرت تا سنش بالا نرفته بره بچه دار بشه

خدایا دوباره بغلم کن  
دقیقا همینو میگه . میگه من ۴۰ ساله بشم هنوز بچه به سن مدرسه نرسیده .

خودت باید با خودت روراست باشی تصمیم بگیری اینجا نظر میخوای بچه‌مدرسه‌ای هم‌میاد واست نظر میده

بجه سختی خودش رو داره شیرینی خودشم داره 

من خودم بعد هشت سال بچه دار شدم به خواست خودمون بچه‌دار نشده بودیم برای کار و پیشرفت 

با خواست خودمون هم بچه آوردیم منکر سختی‌هاش نیستم ولی هر چند وقت منو همسرم میگیم قبل به دنیا اومدن پسرمون زندگی اصلا قشنگ بود؟غذاها انقدر خوشمزه بود؟ تفریح‌هایی مه میرفتیم انقدر خوش میگذشت؟

برای هر تصمیم بزرگی آدم دلش میلرزه مثل وقتی مه میخوای یه نفر رو‌برای زندکی مشترک‌انتخاب کنی اصلا دلت نلرزید؟