2777
2789
عنوان

اومدیم مسافرت خونه آشنا بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 57 پست

استارتر خیلی پرتوقعی، خداییش وقتی میرید خونه کسی حداقل خودتون برید بگردید، میزبان مسیول تفریح شما نیست!!!! 

شما هم که با مادرشوهر و مامانتون رفتید، اسنپ بگیرید برید بیرون.

به خدا میزبان هم ادمه، کار داره، میخواد برای شماها غذا درست کنه! یکم‌میخواد نفس بکشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرم و مادرشوهرمم بود

مادر و مادرشوهرت هم با خودت بردی اونجا؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
الان من برام سوال شد، توی این شرایط واقعا اگر آدم نخواد بچه اش رو با یه نفر دیگه بیرون نفرسته باید ب ...

پسر اون برای پسرم تعریف کرده که ما شهرمون فلانچی داره خیلی قشنگه پسر منم التماس که منم میخوام ببینم. اونم بچه ها رو برداشت برد

اره با مادرم یادمادرشوهرم میرفتیم

خب حالا که همراه داری خیلیم عالی خودتون حاضر شین تو نت جاهای خوب رو پیدا کنین و برین بگردین نیازی به همراه نیست شما مسافرت راه دور رو تنها اومدی اینکه کاری نداره

مادرم و مادرشوهرمم بود

می تونست یه تعارف بزنه . احتمالا گفته شاید درست نباشه بدون خانومش شما رو هم بیرون ببره . باید خانومش می گفت

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید