2777
2789
عنوان

پشیمونم که خیلی از خواستگارای خوبم رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 39 پست
خیلی لطف کردین خدا خیرتون بده ای کاش اون گروه اگر موجوده منم ببرین توش

گلم اون مال 3 سال قبله من راوی ازدواج بودم بعد دیگه بخاطر سخت گیری زیاد خانمها راستش منم اومدم بیرون خیلی اذیتم میکردن معیار عجیب غریب مورد خوب معرفی میکرذم بهانه های الکی میگرفتن منم صلواتی کار می‌کردم دیدم اذیت میشم کلا واتس آپ را پاک کردم تلفن هم خاموش کردم خطم را. ولی خدا توفیق داد چند نفر واسطه شدم بهانه های الکی می‌آوردن یه خانم تهرانی بود نزدیک 16دتا مورد برا دخترش پیدا کردم هی بهانه الکی چرا خونشون فلان جای تهرانه چرا پدر پسر هر دو شرکت نفت هستن بعنی بخدا گفتم خانم دخترت پرنسس نیست که اذیت می‌کرد میگفت تو جور کن من سکه میدم میگفتم من اصلا صلواتی کار میکنم آخر سر فهمیدم دخترش هنور مجرده اخر بعد یکسال از طریق یکی از خانم ها متوجه شدم هنور داره برا دخترش دنبال شوهر میگرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خوشگلم برا هر مشکل معجزه میکنه خیلی ها حاجت فوق محال گرفتن آزادی زندانی خرید خونه خرید ماشین بیما ...

بعد این با اون موضوعی که به زور از خدا یه چیزی رو بخوای فرق داره؟دوس دارم به آرزوم برسم ولی به زور نمیخوام

چیکا کنم؟😁

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

بعد این با اون موضوعی که به زور از خدا یه چیزی رو بخوای فرق داره؟دوس دارم به آرزوم برسم ولی به زور ن ...

عزیزم هیج وقت چیزی را به زور نخواه گلم بگو خدایا اگه تو خیر صلاح بدونی بم بده چون خدا بهتر خبر داره از آینده 

عزیزم هیج وقت چیزی را به زور نخواه گلم بگو خدایا اگه تو خیر صلاح بدونی بم بده چون خدا بهتر خبر داره ...

اره میدونم به خاطر همین میگم که این با به زور خواستنه فرق داره؟

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...