2777
2789
عنوان

پشیمونم که خیلی از خواستگارای خوبم رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واسه ازدواج با شخصی که بخوای هم فایده داره ؟یعنی یک نفر فقط نه صرفا ازدواج

بله شما به نیت ازوداج که خدا مقدر کرده بخونین اگه کسی هست بگید خدایا اگه باش خوشبخت میشم این نماز را میخونم موانع برطرف شه بیاد خواستگاری اگه قسمت نیست بهترش بیاد یکی بود همین سایت عشق یه طرفه داشت پسره دو سال رفته بود کلا نبود هیچ راه ارتباطی میگفت 40 روز با ترک گناه خوندم یهو عشق یه طرفه دو طرفه شد پسره بعذ دوسال خودش یهو میاد ازدواج میکنن بچه دارم شدن خوشبخت شدن میگفت از وقتی نماز میخوندم از در دیوار هرجا می رفتم خواستگار پیدا می‌شد راست میگه منم هربار بخونم معرفی می‌کن برا ازوداج هی خواستگار میاد البته باید تا زمانی که فرد مورد نطر یعنی همسر الهی که خدا مقدر. کرده بیاد هرروز خونده شه یکی با یک ماه جواب میگیره یکی 6 ماه یکی یکسال ولی اگه شرطش، رعایت بشه واقعا معجزه میشه چون نماز پاکساری معروفه یعنی موانع که جلو حاجت هست را میشوره میبره 

قسمت نبوده وگرنه به زور هم که شده قسمت هم میشدید . هر چی خیر باشه اتفاق بیفته 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
نه خوشگلم برا هر مشکل معجزه میکنه خیلی ها حاجت فوق محال گرفتن آزادی زندانی خرید خونه خرید ماشین بیما ...

چجوریه؟

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید
بله گلم شما دو تا دو رکعت بخونین شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعدش 300 بار تسبیحات اربعه بخونین سبحان ال ...

عزیزم پس یعنی کلا ۴ رکعته؟بعد از تموم کردن اون ۳۰۰بار رو بگیم؟؟کمتر نمیشه؟میشه معجزات بیشتر که خودتون با چشم دیدین رو بگین

هیچی برات دعا می‌کنه پول میگیره

کی؟ من کیفیت نمازو میگم

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید
عزیزم پس یعنی کلا ۴ رکعته؟بعد از تموم کردن اون ۳۰۰بار رو بگیم؟؟کمتر نمیشه؟میشه معجزات بیشتر که خودتو ...

بله نه عزیزم همون 300 تا باید گفته بشه حدود 50 نفر باش ازدواج کردن نه فقط ازدواج خوشبخت شدن همسرهای عالی ما چند سال قبل یه گروه بزرگ داشتیم دختر زن برا ازدواج معرفی میکردیم بعد من نوشتم نمازو شروع کردن خوندن تا یکسال حدود 50 نفر با مورد های خوب ازذواج کردن حتی یه خانم بود مطلقه 50 سال داماد. داشت اونم خوند بعد 6 ماه با یک وکیل مجرد پولدار ازوداج کرد رفت خارج. بقیه هم خوشبخت شدن. حاجت دیگه آزادی اعدامی بود شفای بیماری که دکتر گفته بود دیگه فایده نداره. من برا انتقالی برادرم خوندم که کمیسیون گفتن نمیشه اصلا. برا شغل عالی چند نفر خوندن. برا عدم طلاق گرفتن دوسه تا خانواده خوندن. یکی ارث‌ را بش نمیدادن خوند چند ماه بعد با سودش بش دادن. برا محبت بین زن شوهرها چندنفر حاجت گرفتن. برا بارداری هم سه چهار نفر حاجت گرفتن. خیلی هست گلم اون گروه بعذ یک ماه شروع کردن نوشتن که حاجت روا شدن همین سایت هم سرچ کنید خیلی ها حاجت گرفتن توصیه ایت آلله بهجت هست 

چرا اسمش جعفر طیاره؟

خوب بخاطر اینکه حضرت جعفر دو تا دستش را تو جنگ بخاطر جهاد از دست داده بود پیامبر این نماز را بش یاد دادن گفتن بجا دوتا دستت خدا بت دوتا پرنده میده تو بهشت البته که باش پرواز کنی بخاطر بزرگی کاری که کرده بود یعنی فضیلت نماز اونقد زیاده که میشه باش تو بهشت پرواز کرد نماز معجزه آسایی هست پاکسازی میکنه هرچی گناه اشتباه کارما انرژی منفی هست