2777
2789
عنوان

هوشبری و علوم آز

1416 بازدید | 152 پست

خب دوستان

فکر کنم حفظ شدین من دانشجوی ترم۸هوشبری

و خواهر زادم ترم دو علوم آزمایشگاهی

کسایی کا این رشته ها رو خوندن بیان وصعیت کارشون رو بگن🙏🙏

علوم آزمایشگاهی هستم 

طرح هستم و تو ی آزمایشگاه خصوصی هم کار میکنم 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

علوم آزمایشگاهی هستم طرح هستم و تو ی آزمایشگاه خصوصی هم کار میکنم

راصی هستی

وصعیت استخدامیت چطوره ؟

و اینکه به نطرت درسته خواهر راده من انصراف بده بره دانشگاه افسری ؟البته پسره

هوشبری بودم انصراف دادم 

چرا؟چون خیلی رشته ایه که باید آدم با مسئولیتی باشی وگرنه حقوقش خوبه

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

راضی هستی از این رشته؟حقوقش خوبه؟

من دوست دارم رشتمو اما سختیای خودشو هم داره بازار کارش خیلی خوب نیست باید خیلی زرنگ باشی تا بتونی استخدام شی 

حقوقمون قبلی عیدی سیزده بود حالا بعد عید نمی‌دونم چند بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
راصی هستیوصعیت استخدامیت چطوره ؟و اینکه به نطرت درسته خواهر راده من انصراف بده بره دانشگاه افسری ؟ال ...

بد نیس زیاد این رشته استخدام نمیشن چون خب مگه چقدر آزمایشگاه تو هر شهری هست ،برا پسرا نمی‌دونم چجوریه شرایط کاری فرق نداره بنظرم برا استخدام شدن باید خیلی تلاش کنی و زرنگ باشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
هوشبری دوسال طرح اکثرا دوسالم تمدید کار توی بیمارستان دولتی و خصوصیا با حقوق عالی.خودم اتاق عملم

عزیزم حقوق همه کادر درمان سیزده تومنه دگ عالی نیست نسبت ب شیفتای سختی ک میریم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
هوشبری بودم انصراف دادم چرا؟چون خیلی رشته ایه که باید آدم با مسئولیتی باشی وگرنه حقوقش خوبه

اخ نگو 😭😭😭

منم استرسی هستم ، اگه مریص به هوش نیاد چی

و اینکه رگ گیریم هنوز قوی نیس😭😭

بچه ها تو دوران طرح حقوقتون جقدره؟؟ با کارانه، تعرفه و اضافه کاری

کارانه و اضافه کاری بستگی ب بیمارستانه ک میری داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید