2777
2789
عنوان

هوشبری و علوم آز

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 152 پست

منم ترم ۲ علوم ازم

چند تا تو فامیل داریم با ارشد دارن کار میکنن حقوقشونم خوبه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هوشبری برای مردان عالیه می‌تونه چند جا شیفت بگیره و درآمدش خوب میشه.

علوم آزمایشگاهی خوبیش اینه که خصوصی هم کار هست.

منعلپم آزمایشگاهی استخدام تامین اجتماعی هستم.راضی هستم 

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
من سال ۱۴۰۰ کنکور دادمرتبم تو منطقه دو هفت هزار خورده ای بودترازم فکر کنم ۸ هزار و خورده ، به خدا یا ...

پارسال آشنای ما منطقه دو رتبه ده هزار پزشکی تعهدی اورد

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

هوشبری فامیل ما پسر بود البته یه کلینیک زیبایی با تخصص اصلی کاشت مو احداث کرد پول پارو می کنه متخصص پوست و مو الان زیردستش هست چون سرمایه اصلی کلینیک رو اون آورده پدرش کمکش کرده بعدا با خانومش که اونم هوشبری بوده آشنا میشه و اونم یه مقدار سرمایه گذاری می کنه توو کلینیک حسابی کارشون گرفته

شیرازی هستن ولی کلینیک رو بوشهر زدن..‌.من خودم دانشجو پزشکیم دارم دوره می بینم برای فیلد کارای زیبایی   احتمالا روش فکر کنم  ۲ سال دیگه که عمومی شدم برم اونجا همین دیشب داشتم با اون پسر فامیلمون صحبت می کردم.

هوشبری برای مردان عالیه می‌تونه چند جا شیفت بگیره و درآمدش خوب میشه.علوم آزمایشگاهی خوبیش اینه که خص ...

هوشبری همون دکترهای بیهوشی رو میگن؟یا جداست

یعنی اونی که بی حسی نخاعی هم میزنه هوشبری خونده؟

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
من احمق ترم اخرمکلش یک سال میموندم لاقل بینایی سنجی قبول میشدم

اگه دوست نداری مدرکت رو بگیر و آموزش پرورش شرکت کن

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.