2777
2789
عنوان

چیکار کنیم یکی پیگیرمون باشه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاده اخه امتحان دارممم لطفا این موردو بگید راحت شممم😂

اگر برات مهم بود وقت می‌داشتی سه دقیقه زمان میبرد میخوندی 😂🤦‍♂️

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید
والا روزه ام هنوز اذان نگفتن خستممم 😂

تاپیکم فرار نمیکنه که ، ذخیره اش کن بعدا بخون خو

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید
اصلا حالا که اینطور شد نمیخونم همین دو سه تا کامنت دخترا کافیه😂

خو اجباری نیست بخونی 😂

هزینه اینترانتی که میخوای صرف خوندن مطالب تاپیکم کنی که تو جیب من نمیره😂

اگر از دیدگاه دخترا میخوای بهش فکر کنی و بخونی خودت میدونی ! 

ولی خودت میدونی یک پسر خیلی بهتر پسرا رو میشناسه ! 

بیشتر ببینید
خو اجباری نیست بخونی 😂هزینه اینترانتی که میخوای صرف خوندن مطالب تاپیکم کنی که تو جیب من نمیره😂اگر ...

شوخی کردم حالا گریه نکن خوندم یه کامنتم گذاشتم😂 ولی اونجور که باید یه راه حلی که دل طرفو بسوزونیم نذاشتی فقط علتش بود

شوخی کردم حالا گریه نکن خوندم یه کامنتم گذاشتم😂 ولی اونجور که باید یه راه حلی که دل طرفو بسوزونیم ن ...

چرا باید بسوزونی 😂

علتش رو وقتی بدونی اولا جلوش رو میگیری 

دوما نسبت به شرایط میدونی چیکار کنی 

تو اون یکی تاپیکی که گفتم راه کار کوچیک هم گفتم 

بیشتر ببینید
چون طرف چندین بار حرص داده . ما راهکار بزررررگ میخوایم😂

شاید ناخواسته حرص داده! 

هدفش حرص دادن نبود ! 

ولی اگر یه رابطه ای دارید که توش زیاد سر به سر هم میذاربد 

دخترا که خیلی بهتر هم بلدن هم میتونن حرص بدن 

فقط اگر حرصت داد یکم زیادی ناز کنه و قهر حالتی با ناز صحبت من 

و از دخترای دیگه نحوه حرص دادن رو ازشون بپرس 😂

بیشتر ببینید
شاید ناخواسته حرص داده! هدفش حرص دادن نبود ! ولی اگر یه رابطه ای دارید که توش زیاد سر به سر هم میذار ...

😂😂😂😂 منم جای دوستم بودم حالم بد میشد بعد یه هفته با کلی دلتنگی بیای طرفت بگه میرم با فامیلا بیرون بعدا میام پیشت . ادم میخواد طرفو لهش کنهههه. تازه کلی از فامیلاش بد میگفت و چسبیده بهشون

😂😂😂😂 منم جای دوستم بودم حالم بد میشد بعد یه هفته با کلی دلتنگی بیای طرفت بگه میرم با فامیلا بیرو ...

شاید پسره هم این ذهنیت  و توقع رو داشت 

تو یک هفته این دوستت حداقل در روز چند تا پیام کوتاه بفرسته ! 

نه این که کلا غیب بشه ! 

در کل نمیشه از روی چند تا موضوع یک رابطه رو قضاوت کرد 

شخصیت ها فرق می‌کنه 

نحوه رفتار و برخورد از ابتدای رابطه مهمه 

بیشتر ببینید
شاید پسره هم این ذهنیت و توقع رو داشت تو یک هفته این دوستت حداقل در روز چند تا پیام کوتاه بفرسته ! ...

پسره خوش گفت دختر قشنگم انلاین نشو من میبینمااا فقط درستو بخون افرین😒