2777
2789

اگه از کسی خوشتون بیاد بعد آشنا ام باشه فقط زنگ بزنید بگید اشتباه گرفتم  بعد کلی باهاتون صحبت کنه گرم بگیره بگه ک آره من تا فلان ساعت سرکارم نمی‌دونم شرایطشو داری یا ن من ک اونجا نیستم حالا ی روز میام با فلانی ! کلی صحبت کنههه پیام های طولانی بعد شمام کوتاه جواب بدید 😑

نیم ساعت بعدش ی آشنا بیاد بگه به اون پیام نده نمی‌دونم گفته تو کلی بهش پیام دادی زنگ زدی و چیزای دیگههههه شما باور نکنین برید به خودش بگید برگشته میگه رلم پیاماتو تو گوشیم دید من تو دعوا مونده بودم نگفتم کلی پیام دادی گفتم بگو پیام نده من تو دعوا موندم و طرفم باور نمیکنه ک چیزی بین ما نیست نمیدونه چی گذشته بین ما ک 

من به هیچیییی کار ندارم ولی این آدم خودش تو عید می‌گفت کات کرده در عرض نیم ساعت رل زد ؟؟؟ بعد اصلا رل زدی به درک چرا آنقدر گرم گرفتی چرا آنقدر بحثو ادامه دادی می‌تونستی جواب ندادی بعد تازه همه چی ام انداختی سر من ک فلانی پیام داده‌ههههه آخه چراااا من اگه خوشمم میومد ازش باشهه قبول دارم اما من ک نمی‌دونستم تو رابطه است وگرنه مگه مریض بودم حالا خوبه چیزی از علاقه و اینا نگفتم اینجوری همه چی و انداخت گردن من 😐💔اصلا جواب پیامشو ندادم دیگه ولی همش میگم کاش میریدم بهش میگفتم حداقل بخاطر قهر دوست دخترت بقیه رو خراب نکن بلخرع ما فامیلیم من بخوام نخوام ده سال دیگه بقیه رو میبینم ولی کسی دوست دختر تورو نمی‌شناسه ک دیگه نگفتم