2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که ذهن آروم دارن

201 بازدید | 24 پست

کیا عادت دارن هی روزشماری کنن ی روزایی زود بگذره اگ منتظر ی کاری باشم شروع میکنم ب روزشماری عذاب دنیا رو ب خودم میدم و همش تو ذهنم تصور میکنم که ای خدا میشه بگذره زود... راه حلی دارین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم ببین تو فقط یه بار به دنیا میای و واقعن ارزش نداره خودتو ناراحت کنی پس قدر لحظه های زندگیتو بد ...

مثلا ان شالله مدتی دیگ مراسم عقدم هست بقدری استرسم بالاس میگم خدایا میشه تموم شه این روزا... فکر میکنم ب خریدای قبل جشن ب خود جشن مغزم سوت میکشه میگم خدایا کاش این روزا پر استرس بگذره

بی خیال تر از خودم ندیدم متاسفانه دخترمم از خودم بدتره

مثلا ان شالله مدتی دیگ مراسم عقدم هست بقدری استرسم بالاس میگم خدایا میشه تموم شه این روزا... فکر میکنم ب خریدای قبل جشن ب خود جشن مغزم سوت میکشه میگم خدایا کاش این روزا پر استرس بگذره

مثلا ان شالله مدتی دیگ مراسم عقدم هست بقدری استرسم بالاس میگم خدایا میشه تموم شه این روزا... فکر میک ...

مبارک باشه عزیزم استرس چرا من حتی روز کنکورمم استرس نداشتم حتی عقدم

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

میشه از تجربت بگی... چجور برا عقدت هم استرس نداشتی؟ من همش میگم خدایا میشه بگذره بی دردسر

کلا ذاتم همینه چیزیو سخت نمیگیرم استرس ندارم انگار تو ژنم نیست

الان تا خرخره زیر قرضم ولی بازم استرس ندارم

منم موقع عقد وعروسی استرس داشتم همش میگفتم کاش الان دوسال بود ازازدواجم گذشته بود. الان ده ساله ازدواج کردم. استرسها ونگرانیهابه جا بود. ولی گذشت

دوتادختر دارم شاه نداره. ❤️دخترهای قشنگم خوشبخت بشید الهی😘

کلا ذاتم همینه چیزیو سخت نمیگیرم استرس ندارم انگار تو ژنم نیستالان تا خرخره زیر قرضم ولی بازم استرس ...

وای ماهم خیلی بدهکاری داریم وسختمونه. به شدت نگرانم

دوتادختر دارم شاه نداره. ❤️دخترهای قشنگم خوشبخت بشید الهی😘

وای ماهم خیلی بدهکاری داریم وسختمونه. به شدت نگرانم

ما خوب بودیم ورداشتم یه ماشین برای خودم خریدم کلی قرض بالا آوردم ماشینم هر روز خرابه

امشب شوهرم میگه بفروشش من راحت شم