2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونا تجربشون رو گفتن و از این‌جا به بعدش دیگه ربطی بهشون نداره خدایی یعنی نمیتونن کاری انجام بدن و جای ما نیستن یا شرایط ما رو ندارن، این انتخاب خودت بوده که گوش به حرفشون بدی یا نه و خب عیبی نداره اشتباهت میشه تجربه 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                                                                                                                     حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

بیشتر ببینید

بعضیاشون مریضن

منظورم همه نیستا 

فقط کار خودشونو درست میبینن

درباره شما هم اگه حرفشون. درست دراد ک میگن دیدی گفتم 

بعد اگر درست در نیاد. میگن ک ما گفتیم ک جانب احتیاطو رعایت کنین

خو هیچیییی نگوووووو

ببند دهنتو بزار کارمو بکنم

اگر میخای راهنمایی کنی مثل آدم باش ،خوب و بدو بگو طرف بدرستی تصمیم بگیره چرا اینقد خودبزرگ بینین

بنظر من اینا مریضن

من دارم با یکیشون زندکی میکنم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احساس خودبرتری واقعا حس نفرت ایجاد میکنه تو مخاطب🤢

گاهی درسته ولی بعضی ها واقعا حقشونه هزار بار بهشون میگین راهی که میری درست نیست و بازهم به احمقانه ترین نحو ممکن عمل میکنن و وقتی تبعات کارشون دامن افراد دیگه را هم می‌گیره از دیگران انتظار کمک و فداکاری دارن، به اینها نباید گفت بهت گفته بودم؟!! چندین چراغ دارد و بیراه می‌رود بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش

خب بعضیا واقعا از سر دلسوزی میگن فلان کارو نکن فلان کارو انجام بده،  قطعا چندین تجربه بد از گذشته دارن که به شما اینو میگن

من دوستم هزار بار بهش میگم اگر فلان چیز پیش اومد فلان کارو انجام بدیااااا، دوهزار بار بهش میگم

بعد که اون اتفاق پیش میاد کار خودشو انجام میده

بعدش زنگ میزنه به من کلی گریه و زاری که اینجوری شده

خب من چیکار میتونم براش انجام بدم؟ هزار بار قبلش گفتم دیگه 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
بعضیاشون مریضنمنظورم همه نیستا فقط کار خودشونو درست میبینندرباره شما هم اگه حرفشون. درست دراد ک میگن ...

موافقم خیلی

حس میکنم کمبود دارن

و مدام میخوان ثابت کنن که فکرشون درست بوده  طرف رو تحقیر میکنن و کم ارزش میدونن تصمیمش رو

من با همچین آدمایی اصلا راحت نیستم‌ چون مدام به فکر اینن تو بحث ها برنده بشن

توانایی همیاری و درکشون پایینه

🍁🧡
موافقم خیلیحس میکنم کمبود دارنو مدام میخوان ثابت کنن که فکرشون درست بوده طرف رو تحقیر میکنن و کم ار ...

بشدت موافقم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40