2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم چشم داره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 103 پست
راس میگه😂ولی خب بعضی زنا انقدر سیاست دارن با همون قیافه داغونشونم ب هدفشون میرسن😬

سیاست رو مرد مجرد جواب میده👀اگر کسی بخواد بره سمت مرد متاهل خود مرده هم خواسته و متاسفانه سست عنصر بوده

بچه که نیستن با شکلات گولشون بزنیم🤣

مرده متاهل اول اول باید کسی ک میاد سمتشو بزنه تو دیوار

نیاید بذازه به مرحله ی سیاست برسه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار دختره رو تاید نمی کنم اما یه خورده فرهنگ تو ببر بالا همه زندگی ازدواج نیست که میگی ترسده امثال شما فقط برا خدمت شوهر زایده شدید جای تحصیل شاغلی هرچند انداره فرهنگت حرف زدی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
رفتار دختره رو تاید نمی کنم اما یه خورده فرهنگ تو ببر بالا همه زندگی ازدواج نیست که میگی ترسده امثال ...

چی میگی تو خودتم جای من بودی می‌دیدی یکی داره واسه شوهرت عشوه میاد بد تر از این میگی حالا که اینقدر طرفدار این دختره ایی ایشالا یکی مثل همین بیاد بچسبه به زندگیت شوهرتو از ره بدر کنه اونوقت وقتی داره تو کوچه خیابون داد میزنی به دختره فحش میدی یکی بیاد دقیقا همین حرفو بهت بزنه بگه چیزی بهش بگو کاری نکرده که فقط با شوهرت خوابیده فرهنگتو ببر بالا فقط واسه خدمت شوهر آفریده شدی ایشالا عین این حرفو بشنوی و خونت خراب بشه.تو خودت در به در دنبال شوهر بودی و هستی عزیزم فقط داری میسوزی قرار نیست همه مثل شما برن واسه مردم خمو راست بشن آخه بدبخت خوده تو همون دانشگاه و سرکارم به امید اینکه کسی گردن بگیرتت میری عقده ای 

ایشالا رو خوش نبینی

چی میگی تو خودتم جای من بودی می‌دیدی یکی داره واسه شوهرت عشوه میاد بد تر از این میگی حالا که اینقدر ...

اولا من رفتار دختر تاید نکردم بحثم کلمه توهین امیزت بود درضمن مرد اگه محکم باش البته زنس زیبا باش جشمش دنبال کسی دیگه ای نمیره تو قیاف نداری تقصیر کیه من هرجا میرم میگن‌چقد زیباست  خودتو بامن یکی نکن چقد داغونی از نظر چهره که دختر به قول خودت به اون زشتی می ترسی دل شوهرتو ببر درضمن شاغل بودن خم راست شدن نیست استقلال مالی نه کهنه شوری شب خدمت دادن به شوهر هنر نیست گفتم جای بحثی نداری فرهنگت این نمیشه عوضش کرد درضمن دعات هم بزن توی جون بچه ت عزیزانت

@niniyar کل تاپیک هاش توهین به مجردا مسخرشون می کنه میگه موندن تو خونه و ترشیده هستن رسیدگی کنید بهشم تذکر میدی نفرین می کنه

چی میگی تو خودتم جای من بودی می‌دیدی یکی داره واسه شوهرت عشوه میاد بد تر از این میگی حالا که اینقدر ...

@niniyar بهشون تذکر دادن شروع کردن نفرین کردن چه وضعش توهین نفرین 

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
اولا من رفتار دختر تاید نکردم بحثم کلمه توهین امیزت بود درضمن مرد اگه محکم باش البته زنس زیبا باش جش ...

قشنگ از تک تک کلماتت مشخصه بی فرهنگ عقده آیی اگه به قیافه بود که بابات صد بار باید به مادرت خیانت میکرد 

ازدواج نکردی خودت نه؟ پس همونه سوختی عیب نداره عیب نداره ایشالا یه شوهر زن باره خوب نصیبت میشه به روزگار سگ میوفتی ترشیدی پس که از اون کلمه سوختی عیب نداره شوهر گیرت میاد اینقدر جلز ولز نکن معلومه شبیه میمونی اینقدر عقده داری اینجا میگی خوشگلم پس تو خونه موندی🤣

@niniyar این خانم تو تایپکام توهین میگه جوابشو میدم طلبکار میشه

چون در مقابل توهین هاشون تذکر دادن بهشون برخورد@niniyarاما تمسخره خانم های مجرد عیبی نداره درنظرشون

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند