دختر یکی از اقوام مجرد سن بالاست همیشه حالت افسردگی داره و کمرش همه یجوری راه میره انگار خجالت میکشه صاف واینمیسته الکی هر هر میخنده خیلیم ضایع دندونای زردشو نشون میده هیچ وقت صورت پر جوش و پر مویی داره اصلا به خودش نمیرسه یکم آرایش نمیکنه قب قب داره و یه خط بوی دیگه بدی هم داره🤢 اخلاقشم داغون سر مامانش داد میزنم همیشه،حالا متاسفانه این چند وقت خیلی رفت و آمد داشتیم باهاشون و عید دیدنی که رفته بودیم شوهرم داشت با داداش و بالای دختره یه بازی میکرد تو گوشی اینم کنارشون نشسته بود میدید منو مامانشو بقیه تو آشپزخونه ایما ول نمیومد یه لحظه که رفتم بیرون از آشپزخونه دیدم داره با شوهرم بگو بخند میکنه شوهرمم سرشو انداخته پایین سرگرم بازیه جوابشو میده بعدا پرسیدم میگفت ازم میپرسیده با زنت کجا رفتین چند تا بچه دوست داری داشته باشی برای زنت گل میخری؟ و کلی چرت پرت اهمیت ندادم اون روز تا وقتی که خواستیم باهم بریم بیرون قرار شد ما با ماشین بریم خونه اونا همزمان حرکت کنیم داشتیم آماده میشیدیم دیدم یکی پیام داده به شوهرم بازم کردم دیدم دختره گفته سلام آقای فلانی مقصد عوض شده ما زود تر میریم شما بیاین فلان جا لطفا دیر نکنید فهمیدم اون دخترس کل اون روزم کوفتم شد مثل اینکه شماره شوهرمو از داداشش گرفته گفته من خبر میدم از این به بعد اگه کاری کرد چکار کنم باهاش؟ چجوری این ترشیده رو دور کنم از شوهرم 😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتار دختره رو تاید نمی کنم اما یه خورده فرهنگ تو ببر بالا همه زندگی ازدواج نیست که میگی ترسده امثال شما فقط برا خدمت شوهر زایده شدید جای تحصیل شاغلی هرچند انداره فرهنگت حرف زدی
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
رفتار دختره رو تاید نمی کنم اما یه خورده فرهنگ تو ببر بالا همه زندگی ازدواج نیست که میگی ترسده امثال ...
چی میگی تو خودتم جای من بودی میدیدی یکی داره واسه شوهرت عشوه میاد بد تر از این میگی حالا که اینقدر طرفدار این دختره ایی ایشالا یکی مثل همین بیاد بچسبه به زندگیت شوهرتو از ره بدر کنه اونوقت وقتی داره تو کوچه خیابون داد میزنی به دختره فحش میدی یکی بیاد دقیقا همین حرفو بهت بزنه بگه چیزی بهش بگو کاری نکرده که فقط با شوهرت خوابیده فرهنگتو ببر بالا فقط واسه خدمت شوهر آفریده شدی ایشالا عین این حرفو بشنوی و خونت خراب بشه.تو خودت در به در دنبال شوهر بودی و هستی عزیزم فقط داری میسوزی قرار نیست همه مثل شما برن واسه مردم خمو راست بشن آخه بدبخت خوده تو همون دانشگاه و سرکارم به امید اینکه کسی گردن بگیرتت میری عقده ای
چی میگی تو خودتم جای من بودی میدیدی یکی داره واسه شوهرت عشوه میاد بد تر از این میگی حالا که اینقدر ...
اولا من رفتار دختر تاید نکردم بحثم کلمه توهین امیزت بود درضمن مرد اگه محکم باش البته زنس زیبا باش جشمش دنبال کسی دیگه ای نمیره تو قیاف نداری تقصیر کیه من هرجا میرم میگنچقد زیباست خودتو بامن یکی نکن چقد داغونی از نظر چهره که دختر به قول خودت به اون زشتی می ترسی دل شوهرتو ببر درضمن شاغل بودن خم راست شدن نیست استقلال مالی نه کهنه شوری شب خدمت دادن به شوهر هنر نیست گفتم جای بحثی نداری فرهنگت این نمیشه عوضش کرد درضمن دعات هم بزن توی جون بچه ت عزیزانت
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم