2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم چشم داره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 103 پست
چی میگی تو خودتم جای من بودی می‌دیدی یکی داره واسه شوهرت عشوه میاد بد تر از این میگی حالا که اینقدر ...

چرا اینقدر بی فرهنگی شبیه پیرزنا مزخرف میگی؟تو خودت تو کل زندگیت جز شوهر کردن هیچ هنری نداری فکر می‌کنی همه مثل خودتن فعلا تنها دستاورد زندگیتو بچسب لازم نیست اینجا مردمو قورت بدی.این سروصدا رو عرضه داری در جای درست داشته باش.هیچکس برای شوهر دانشگاه نمیره لابد خودت اینجوری بودی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قشنگ از تک تک کلماتت مشخصه بی فرهنگ عقده آیی اگه به قیافه بود که بابات صد بار باید به مادرت خیانت می ...

تاپیک هاتو خوندم گفتی دختره زشت اگه تو قیاف داشتی ترس از دختره نداشتی ظاهرا خوب زد درت

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
تاپیک هاتو خوندم گفتی دختره زشت اگه تو قیاف داشتی ترس از دختره نداشتی ظاهرا خوب زد درت

اینقدر یعنی سوختی که با کاربری دومت اومدی بگردم بگردم اوخیییی توام اگه قیافه داشتی حداقل یکی میومد میگرفتت بدبخت اگه اینقدر عقده شوهر نداشتی تا این حد نمیسوختی😂

اینقدر یعنی سوختی که با کاربری دومت اومدی بگردم بگردم اوخیییی توام اگه قیافه داشتی حداقل یکی میومد م ...

کاربزی دوم حتما اون کاربر هم کاربری سومم؟؟گفتم شوهر نکردن شرف داره به حال الان تو 

در ضمن سرتو از ماتحت مردم بکش بیرون همه تاپیکات یا راجع به پیدا کردن خواستگار و به زور شوهر دادن دخترای مجرده یا تحقیر زن مطلقه یا خیانت شوهر تحفه ای که داری.مدام هم دنبال ثابت کردن این موضوعی که دختر مجرد فامیل به شوهر داشتن تو حسودی می‌کنه.خدا شفات بده

در ضمن سرتو از ماتحت مردم بکش بیرون همه تاپیکات یا راجع به پیدا کردن خواستگار و به زور شوهر دادن دخت ...

دقیقا شوهرشم یه تیغ امل مثل خودش

شوهره سست مثل شوهر تو ارزش زندگی نداره مجرد موندن شرف داره که ادم بخواد مثل تو حرص بخوره پیرشه

عهههه پس ایشالا هیچ کی نگیرتت همیشه تو حرصت شوهر بمونی و بپوسی اونموقع میفهمی کی زود تر پیر میشه سربار مامان  باباتی مدام خدایی خودت حالت از خودت بهم نمیخوره که کسی دوستت نداره و نگرفتت؟😂

عهههه پس ایشالا هیچ کی نگیرتت همیشه تو حرصت شوهر بمونی و بپوسی اونموقع میفهمی کی زود تر پیر میشه سرب ...

ببین حال الانتو ببین چقد داری حرص می خوری درمن  من خونه دارم درامد دارم مثل شما سربار نیستم که برا یه لقمه نکن  شوهر کنم