2777
2789

من وخواهرشوهرم رابطمون نسبتا صمیمیه اون خواهرنداره ومن تنها عروسشونم فعلا

شوهرم رو وسایلش حساسه دیروز خواهرش ماشینش رو برداشته برده شوهرمم باهاش دعوا کرده...

الان دختره پیام داده به من شوهرت عقده ایه گاوه صداشوواسه من بالابرده سرماشینش بابامم ریده بهش...توقع داشت من طرفداریش کنم به شوهرم بگم چرااینکارو کردی منم جواب دادم حدخودتو بدون حق نداری درباره شوهر من اینجوری صحبت کنی ازت توقع نداشتم 

بعدشم این قضیه به من ربطی ندارع ماشین خودشه دوس نداره بده تو ماشین خریدی بده دست هرکی دوس داشتی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب جواب دادی اخرش هم میگفتی حرفی داری به خودش بزن.

نتیجه صمیمیت با خواهر شوهر همین چیزاس.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید
خوب جواب دادی اخرش هم میگفتی حرفی داری به خودش بزن.نتیجه صمیمیت با خواهر شوهر همین چیزاس.

والا نتیجه بیشعوری و دریدگی ادمهاس وگرنه کسی ادب وسعور داشته باشه فرقی نداره نسبتش چیه