2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم پیام داد بهم و به شوهرم بدوبیراه گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 29 پست
والا نتیجه بیشعوری و دریدگی ادمهاس وگرنه کسی ادب وسعور داشته باشه فرقی نداره نسبتش چیه

اتفاقا فرق میکنه،  توی خانواده پدری همسر فقط صمیمیت با همسر،  به بقیه اگه ارزش داشته باشن احترام باید گذاشت صمیمیت نه. به همسرت بگو چقدر غیرمنطقی هستن و دیگه حتی خودش با رضایت هم چیزی دستشون نده چون پروو و بی تربیت و‌قدرندون هستن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار خوبی کردی جوابشو دادی ولی خیلی بهتر این بود که جوابشو نمیدادی و سکوت میکردی

اونا خواهر و برادرن دیر یا زود آشتی میکنن ولی اگه اگه خواهرشوهرت کینه ای باشه دمار از روزگارت درمیارن

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

اتفاقا فرق میکنه، توی خانواده پدری همسر فقط صمیمیت با همسر، به بقیه اگه ارزش داشته باشن احترام بای ...

مشکل از پدرشوهرمه خودشو صاحب اختیار میدونه تا دختربیشعورش ماشین میخواد سریع کلید ماشین شوهرمنو برمیداره میده بهشون یاخودش ماشین مارو برمیداره میره بیرون ماشین خودشم میده دست مادرشوهرم بره گردش...این وسط فقط ما زیربار قسط ماشین هسیم

کار خوبی کردی جوابشو دادی ولی خیلی بهتر این بود که جوابشو نمیدادی و سکوت میکردی اونا خواهر و برادرن ...

غلط کرده بابا فعلا تمام رمز وراز زندگیش دست منه خودشم میدونه نمیتونه حرکت اضافه ای بزنه گذشته از اینکه عرضه اینحرفا روهم نداره

مشکل از پدرشوهرمه خودشو صاحب اختیار میدونه تا دختربیشعورش ماشین میخواد سریع کلید ماشین شوهرمنو برمید ...

پس بهترین فرصت واسه همسرت هست که خط و‌نشون خوبی واسشون بکشه و بنشونشون سرجاشون.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید

کار خواهر شوهر ک اصلا درست نبوده.

اشتباه کرده ب شما پیام داده

و شما هم عصبی شدیو جواب دادی.

کینه ایحاد میشه اینجور.

خواهر برادر همو تیکه پاره کنن باز دلشون باهم صاف میشه

ولی غریبه ن.

من بودم مینوشتم به خودش بگو حرفاتو

خدایا شکرت
غلط کرده بابا فعلا تمام رمز وراز زندگیش دست منه خودشم میدونه نمیتونه حرکت اضافه ای بزنه گذشته از این ...

هیچ رمز و رازی مانع این نمیشه آدم ذاتشو نشون نده 

انشالله همینجوری که گفتی باشه

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

بنطزم حق داشته ناراحت شه شوهرت نباید بدون اجازه دست میزذ

تست ایکیو بده

بیشتر ببینید
کار خواهر شوهر ک اصلا درست نبوده.اشتباه کرده ب شما پیام دادهو شما هم عصبی شدیو جواب دادی.کینه ایحاد ...

من تازه خیلی خودمو کنترل کردم قشنگ جواب دادم وگرنه من تو عصبانیت اصلا متوجه حرفام نیستم طرفمو میشورم میذارم کنار خشک بشه

من تازه خیلی خودمو کنترل کردم قشنگ جواب دادم وگرنه من تو عصبانیت اصلا متوجه حرفام نیستم طرفمو میشورم ...

از چشم می افتی

عصبانیت و دهن باز کردن رو همه بلدن.

کنترل خشم و مدیریت مسئله رو نمیدونن

خدایا شکرت