2777
2789
عنوان

وقتی پنیک برای یکی رخ میده باید زنگ بزنیم اورژانس❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 32 پست
وای خدانمیخوام بقیه بفهمن باید کنترلش کنم

ویتامین bیک300بخور . ضرری نداره توی ادرار هم دفع میشه و استرست رو کم میکنه و حملات خیلی کم میشه شاید سالی یکبار شه

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

من تجربه خودمو میگم. هر کسی ممکنه یجور اروم بشه. و هر کس شدت پنیک شدنش متفاوته. من گریه میکنم و اگه شرایطش بود میدوم و راه میرم. نفس های عمیق تاثیر داره ولی اکثر وقتا نمیتونم تنفسمو کنترل کنم و تند تند و بسختی نفس میکشم. اون لحضه حس میکنم بی کس و بی دفاع ی گوشه افتادم و هر لحضه ممکنه بمیرم‌. ولی همش موقته و بعد گریه کردن ۵ دیقه ایی خوب میشم‌. 

اینم اضافه کنم کسی ک پنیک یا پانیک میکنه تجربه تلخ و استرس و اضطراب شدیدی داشته. یک یا چنبار اتفاق یا فهمیدن واقعیتی یا هرچیزی. و آثارش روش مونده. بمرور با مراقبه از بین میره فقط باید آگاه باشه از وضیتش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ویتامین ب1 300 بخور هم ضرری نداره و هم اعصابتو اروم میکنه تا زیاد فکر وخیال و استرس نداشته باشی . ای ...

حتما میخرم و میخورم 

من کلا عصبی نیستم ولی یه ساله حمله ی عصبی دارم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را