2777
2789
عنوان

بدنم خیلی بو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یهو میبینی از بدنم یه بوی بدی میاد یهویی انقد بد که آدم چندشش میشه شامپو بدن پن هرچی بگی زدم

دکتر غدد رفتی ؟ آزمایش کبد دادی؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
بعد عید آزمایش میدم دکتر و..میرم ولی فک نمیکنم هیچوقت درست شه

اسی اب زیاد بخور .اونایی که ادم زیاد میخورن بدنشون زیاد بو نمیده و غذای سالم میخورن

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

ی سریا این جورین حتی تازه از حمام اومدن ولی بازم فایده نداره حتما برو دکتر عزیزم هرچی شامپو و اینا ب ...

چه دکتری برم 

ببین یهو بدنم بو گندی میده درحالی که نه فعالیت داشتم ن‌چیزی 

مث چستونک شدم بخدا

بعد عید آزمایش میدم دکتر و..میرم ولی فک نمیکنم هیچوقت درست شه

اگه تستسترونتون بالا باشه با دارو خوردن بوی بدنتون از بین میره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
حتما مرسی چند لیوان بخورم تاثیر میکنه

کلا همیشه اب زیاد بخور اونایی که اب کم میخورن عرقشون بو میده

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi