2777
2789
عنوان

بچه ها میشه ک

114 بازدید | 14 پست

کلمه امسال رو برای ماه‌های بین ی سالگرد نامزدی یا سالگرد ازدواج بکار ببریم ؟؟؟

منظورم مثلا ۵ بهمن ۴۰۳ عقد کنم ۵ بهمن ۴۰۴ سالگرد عقدم باش و ب ماه های بین این دو ۵ بهمن من امسال بگم ؟؟؟

هر بژی کورد ✌

بله ممکنه مثل وقتی که تولدته و میگی امسال سال خوبی بود برام داری به بازه ی تولدت اشاره میکنی 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قشنگ توضیح دادیا من نفهمیدم چی شد ولی

عزمزمه مثلا امروز نامزدی منه سال دیگ همین روز سالگرد نامزدی من هست درسته ؟؟؟ حالا این میشه ی سال خب ؟؟؟ میتونم از امروز رو تا سال دیگ همین روز بگم امسال ؟ 

هر بژی کورد ✌

عزمزمه مثلا امروز نامزدی منه سال دیگ همین روز سالگرد نامزدی من هست درسته ؟؟؟ حالا این میشه ی سال خب ...

ببسن تو حساب تاریخیتون یک‌سال حساب میشه اما از  تقویمی دوسال مختلف حساب میشه پس فروردین و رد کرد سال تحویلو باید بگی پارسال

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

ببسن تو حساب تاریخیتون یک‌سال حساب میشه اما از تقویمی دوسال مختلف حساب میشه پس فروردین و رد کرد سال ...

چی بگم آخه ب قول کاربر بالایی گفت مثلا تولد میمونه ی سال هست میگیم امسال سال خوبی بود برام ، نمیدونم توکل بر خدا

هر بژی کورد ✌

چی بگم آخه ب قول کاربر بالایی گفت مثلا تولد میمونه ی سال هست میگیم امسال سال خوبی بود برام ، نمیدونم ...

😂خیلی سخت بود سوالت واقعا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

مرسی ان شاءالله همچنین عزیزم تاپیک آخرت رو خوندم بچه از بهزیستی اوردین ؟؟؟؟

درخواست تایید شد توکل بخدا به زودی قدم میذاره رو چشممون

الحمدالله خیلی کار خوبی کردین ان شاءالله در کنار هم سالم و شاد با آرامش زندگی کنید

فدای دل مهربونت بشم خواهر ممنونم انشالله حاجت روایی شما