2777
2789
عنوان

خانواده همسر

224 بازدید | 20 پست

سلام خانما راستش یه موضوعی خیلی ناراحتم کرده 

من دو ساله ازدواج کردم تو این دو سالم با نهایت احترام با خانواده همسرم برخورد کردم، چند ماه پیش خانوادم از روی احترام می خواستن خانواده همسرم رو دعوت کنن و همسرم خوشحال شد، خلاصه خانواده من زنگ زدن بهشون دعوت شون کردن ولی اونا عذر و بهانه الکی آوردن 

و گفتن یه وقت دیگه...

یه دفعه دیگه مامانم تعارف کرد بهشون تشریف بیارید و گفتن اگه اوکی شد فردا میایم برای شب نشینی و مادرم میوه و ... آماده کرد ولی نیومدن گفتن نمیایم 

و باعث شد خانوادم دلگیر بشن البته به روی من نیاوردن ولی خودم متوجه شدم 

الان خیلی داره بهم فشار میاد که چرا این کارو کردن 

و برخورد مناسب چیه من بی تفاوت باشم یا باید برخوردی کنم ؟ 

نیومدن خداروشکر ناراحت نباش

شوهرت چی میگه  ؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید
نیومدن خداروشکر ناراحت نباششوهرت چی میگه ؟

شوهرم مثل من فکر نمی کرد نیان 

میگه چیکار کنم من 

من به شوهرم گفتم به روشون بیار بگو چرا این کارو کردن 

ولی بنظرتون این کار درسته خانما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیومدن خداروشکر ناراحت نباششوهرت چی میگه ؟

وآلا منم از حرص چند ماهه دعوتشون نکردم 

یه دفعه شوهرم گفت خانوادمون دعوت کنیم بیان خونمون 

گفتم خانوادم دعوت کردن نرفتن منم دیگه دعوت نمی کنم

یبار مادر شوهرم این کارو کرد منم به شوهرم گفتم و صحبت کردم گفتم که چقدر کارش بی احترامی بوده شوهرم رفت یکاریش کرد که ساعت ده شب زنه اماده شد بیاد مهمانی که من گفتم ما سر شامیم و نیاد بعد اونم دیگ دعوتش نکردیم ابروش جلو فامیلاش رفت گفتن خانواده عروسش بش عذت نذاشتن

شوهرتون چی گفت به مادرش

نمیدونم چی گفته بود که مادر شوهرم ساعت ده شب راضی شده بود بیاد خونمون حتی بعدش بم طعنه داد گف درست نیست عروس شوهرشو پر کنه یا مادر شوهر پسرشو پر کنه!

وآلا منم از حرص چند ماهه دعوتشون نکردم یه دفعه شوهرم گفت خانوادمون دعوت کنیم بیان خونمون گفتم خانواد ...

چی بگم والا کار بدی کردن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید
نمیدونم چی گفته بود که مادر شوهرم ساعت ده شب راضی شده بود بیاد خونمون حتی بعدش بم طعنه داد گف درست ن ...

شوهرتون خوب کاری کرده

پس منم میگم به روشون بیاره بگه چرا این کارو کردین

خب عزیزم خیلی از خانواده ها از رابطه با پدر و مادر عروس یا دامادشون خوششون نمیاد 

و خوب هم نیست رفت آمد

و خب خانواده دختر نباید این همه دعوت کنید اونا باید التماس کنن

چه اصراریع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
شوهرتون خوب کاری کردهپس منم میگم به روشون بیاره بگه چرا این کارو کردین

اره تو قالب قربانی برو بگو خیلی بی احترامی وحشت ناکی شده یکار کن شوهرت بره حالشونو بگیره مو مجبور بشن عذرخواهی کنن

شوهرم مثل من فکر نمی کرد نیان میگه چیکار کنم من من به شوهرم گفتم به روشون بیار بگو چرا این کارو کردن ...

شاید راحت نیستن، وقتی تمایل نشون نمیدن بهتره ازشون دعوت نکنید، شاید دلیل خاص خودشون رو دارن، بعدش هم هر چی تعامل دو خانواده کمتر باشه برای زندگی خودتون بهتره

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
خب عزیزم خیلی از خانواده ها از رابطه با پدر و مادر عروس یا دامادشون خوششون نمیاد و خوب هم نیست رفت آ ...

ما فامیل دور هستیم سمت ما رسمه دعوت می کنن 

خانواده ها

ینی هر دو خانواده این رسم رو دارن 

من از این بیشتر حرص می خورم 

و یه دفعه اینا دعوت کردن حانواده منو مام احترام گذاشتیم و رفتیم 

خیلی کارشون زشت بوده 

یادم میاد. یکبار یکی فامیل های پدرم گفتن میاد خونمون شام ...

مادرم با وجود. اینکه خودش سرکار میره... سرکار نرفت و تدارک غذا رو داد 

آخرش گفتن یک جا دیگه دعوت شدیم نمیایم 

😑😑خیلی کارشون بد بود آدم خستگیش چند برابر میشه 

تا سه روز همون غذا رو می‌خوردیم ... خیلی زیاد. بود ... مادرم تنها کاری تونست انجام بده تا یکم اروم بشه به بابام همون شب غر زد 

گریه کن تا من کنار گریه هات مهمون بشم ... گریه کن منم پا به پات گریه کنم ...

شما به روابطتون‌ با خانواده شوهر ادامه بدین و خیلی عادی مثل همیشه رفتار کنید.نباید این مساله اثری روی روابط شما با همسرتون و خانوادش داشته باشه.ظاهرا اونها مایل به رفت و آمد با دیگران نیستند و دلایل خودشون رو دارند

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!