2777
2789
عنوان

گوشی چک کردن درقرار اول دیدار بعداز خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 71 پست
قراربود ایشون دیروز بیاد و همو ببینینن یاهم رفتتن بیرون دیدم خواهرم باحال بد برگشت خونهگفتیم چیشد گف ...

کار آقا که درست نبوده ولی من جای خواهرت بودم اول گوشی رو میدادم دستش وقتی شکش رفع شد خودم میگفتم دیگه همه چی تمام . حالا پس فردا نره پشت سر خواهرت بگه با کسی در ارتباط بود من تموم کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خداروشکر که تموم شده آدم شکاک بدرد نمیخوره،ده ساله ازدواج کردم هزار و یک مشکل ریز و درشت داشتم و دارم ولی هنوز شوهرم این اجازه رو به خودش نداده که گوشیمو چک کنه و متقابل منم اینکارو نمیکنم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
کار آقا که درست نبوده ولی من جای خواهرت بودم اول گوشی رو میدادم دستش وقتی شکش رفع شد خودم میگفتم دیگ ...

ارع الان میگه چند نفر روباهم هندل می کرده 

بیشتر وقتا منظورتون رو نمی فهمم اگه خشم داشته باشم با خشم واندوه جواب میدم گاهی هم فان وشوخی قاطی می کنم به دل نگیرید ،حال خودم خرابه.

قراربود ایشون دیروز بیاد و همو ببینینن یاهم رفتتن بیرون دیدم خواهرم باحال بد برگشت خونهگفتیم چیشد گف ...

حالا نشون میداد ،وقتی دید طرف انقدر داره حساس میشه یارو فکر کرد چیه حالا ،هرچند کارش اشتباه بود،ولی خوب ،اینجوری یک هیچ به نفع خواهرت تموم میشد،زبونشم دراز بود به نظرم 

کار آقا اشتباه اون هیچ

ولی باید باید دست آخر خواهرت گوشیا نشونش میدادم که دهن طرفا میبست وبعد هم رابطه را تمام میکرد

اینجوری خواهرت خراب شده،،وپسره فردا میگه که آره دور از جون فلان بود نخواستم

ولی اینجور که من میگم میومد التماس دیگه خواهرت سگ محلش نمیداد

حالا اون ۶یچی خواهرت چرا چت بادست رو مخفی کرده

ادم حرف خصوصی میزنه چرت و پرت میگه با دوستش ، والا من خوشم نمیاد شوهرمم ببینه چه برسه مردی که جلسه اول دوم خواستگاری اومده اشنا بشه ،چرا باید ببینه تو چت ادم به دوستش چی گفته!!

عزیزم لطفا به خواهرت بگو خودش رو دست بالا بگیره ،و اگر خواستگار توضیح خواست ،صادقانه و بااعتماد بنفس بگه من اون لحظه از درخواست شما کاملا شوک شدم ،و طبیعی که طبق هیحانم برخورد کردم ،امیدوارم درک کنید که طبیعی و ممکن برای خودتون هم پیش اومده باشه ،لازم داشتم از خودم حمایت کنم،

حتی پیام بفرسته براش،