2777
2789

زنایی که شوهرم باهاشون بود از هر نظر از من بهترن چه موقعیت اجتماعی چه شکل و قیافه چه حرف زدن و ناز و عشوه و لوندی و الان که شوهرم میگه توبه کردم و دست از اینکار برداشتم من اعتماد به نفسی ندارم و همش خودمو مقایسه میکنم دوست ندارم نگاهم کنه چون یکی از این زنا که باهاش بود واقعا زیباست و لوند و میگم اونجور که به اون نگاا میکرد حق داشت یه مدت به من نگاه نمیکرد و من میگفتم چرا تو چشام نگاه نمیکنی ولی الان دوست ندارم نگاهم کنه

شوهرم غرور نداره در مواجهه با زنا

خیلی به فکر همست و میخواد مشکلات همه رو حل کنه

با من حرف نمیزنه ولی میخواد باهمه حرف بزنه

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است .......

حق داری 

منم اون تایم ک با ی کسایی بود اعتماد بنفسم از بین رفت هنوزم ب خودم نیومدم

برا من کلا انکار کرد همه چیو

ولی اونا عملی و لوند بودن 

من زیاد لوندی تو جونم نیست  و نچرالم

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حست طبیعی ب مرور بهتر میشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

چه ربطی داره

تو مهم میتونی به هزارتا بهتر از شوهرت نگاه کنی

ولی ایا اینکار انسانیه؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
چقد ضعیفی این چ وضشه هر کی زیبایی خودشو داره چ ربطی داشت تو خودتم ضعف نشون دادی شوهرت مگع خودش کیه ح ...

کلا اعتماد به نفسمو گرفته احساس میکنم زشترین زن دنیام

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است .......

من چی بگم ک شوهرم با هرررکی ک خیانت کرد بهم ت*خمی بود و ناخن کوچیکمم نمیشد هممون حیرون بودیم ک چرا اینکارو میکنه

تقصیر منو تو نیس ذاتشون ایجاب میکنه

من بدبودنو از خیلیا بهتر بلد بودم   منتها انقد وجود داشتم که رو کسی امتحان نکنم⁦...(: