2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی مغرور

59 بازدید | 1 پست

بچه ها خواهرم تازه ازدواج کرده ما با هم تو ی خونه زندگی می کنیم اما چند ساله قهریم چون اون خیلی مغرور  اومد بهم گفت خواهرشوهرم و کل فامیلای شوهرم میگن ابجیت زشته 

حالا به خدا من خیلی خوشگلم ۲۲ سالمع امه دماغ کوچولو و چشم های گنده و لب های قرمز و خوشگل 

بعدش منم برگشتم گفتم باشه فامیلای شوهر تو خوشگل من زشت   بعد برگشت گفت از ک‌‌‌..ن فامیلای شوهرم نخور   اونقدر دلم شکست و گریه کردما    ی زخم خیلی بزرگ شده تو دلم  خواهرم رو میبینم ازش بدم میاد 

این خواهر هست یا خواهر شوهر 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .