2777
2789
یعنی دزدی شده از بانک سپه؟واییی خاک تو سرم

نه منظورش اینه اطلاعات حساب لو رفته که نمیدونم صحت داره یا نه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بالاخره باید یه غربالی برای ورود دانش آموز به دانشگاه باشه دیگه. حالا تو کشور ما اسمش کنکوره. 

کاظم قلم چی و خیلی های دیگه هم با ارائه خدمات تو این مسیر کسب درآمد کردن. تازه کاظم قلمچی سال هاست تو این مسیره بحث امروز و دیروز نیست که.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

عزیزجان چرا اطلاعات نادرست میدی بقیه رو نگران میکنی اولا بانک رد کرده خبر هک رو یعنی تکذیب ،اما بر فرض هم بانک نخواسته باشه خبر صحیح بده ،هکر گفته اطلاعات رو هک کرده اطلاعات شخصی. نه پول تو حساب ها رو 

قلم چی مگه وقف عام نیست ؟!!الکی بود یعنی میگفتن ؟!

وقف عام به کجاش میخوره؟

شما برو یه کلاس یا ازمونش رو ثبت نام کن ببین چقد هزینه میگیرن اگه وقفی بود رایگان یا ارزان میشد

من حدود ۱۵ـ۲۰ سال پیش ازموناش رفتم اون موقع هم پولی بود